Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kjlůjdfcajdf

23. 11. 2011 13:10
fotbal

může zajímat maximálně tak stejný retardy, jako jsou ti, co ho hrají :-)

2 0
možnosti
JK

PanPávek

23. 11. 2011 9:00
*

Kritika reprezentace je oprávněná, nicméně cirkus, který se svedl ohledně jejich oslav postupu, to je neuvěřitelná mediální masáž. Nebýt "investigativních" televizních novin na Nově, nic by se nedělo. Prostě se vožrali a slavili. Co je na tom? Koho s..., že nedávali někakému "internacionálovi", jak ho Nova nazvala, když om jim stejně nadává již nějakou dobu?  Fandim jim (ne ve fotbale, nehrajou nic) a tleskal bych jim, kdyby si zaspívali ještě jednou. ;-D

2 0
možnosti
MB

Bedas

23. 11. 2011 9:38
Re: *

R^Konečně závan zdravého rozumu.

0 0
možnosti
T

Tojsmemy

22. 11. 2011 11:05
Asi bych fotbalistům odpustil

jejich rozervaný obleky, že byli ožralí jako cepi, že se vysmívali kritikům,ale jen kdyby se takto vrátili z EURA 2012 se zlatým pohárem v rukách. Tak by nám to všem ukázali!  Ale to, že s odřenýma ušima postoupili na EURO, neznamená ještě vůbec nic. Možná nás tímto chtěli připravit na to, že nám na EURU uříznou jen ostudu.

1 0
možnosti
P

proost

21. 11. 2011 9:01
Chudáčci prosťáčci

Ať si říká kdo chce co chce, vizitku si fotbalisté vystavili sami. Vylézt z letadla v rozervaných reprezentačních oblecích, sťatí jako broci a potom poskakovat po letišti a tupě hulákat sprosté popěvky - to můžou pouze omezenci a hodně hloupí chudáčci, trpící naprostou ztrátou sebekontroly. No a pokud celé slavné vedení týmu včetně trenéra jejich čin pouze omluuvá jakousi "radostí" - tak zaslouží okamžitě vyrazit. Nechápu co má společného slavení (navíc - sebekriticky si řekněme čeho vlastně, když postup po výklonu v ČH byl skutečně pouze náhodou a díky nehorázné smůle fotbalistů ČH) s takovýmito projevy oplzlosti a hnusu. Hádám, že stát se to jinde v jiném státě, tak tihle troubové dostanou nakopáno takovým způsobem, že se budou divit. Prostě IQ kopací meruny. Rv

2 0
možnosti
P

proost

21. 11. 2011 9:12
Re: Chudáčci prosťáčci

Jo a pro ty chytráky, co tu mluví a mindráku a čecháčkovství - pokud je tak neobvyklé, špatné a výjimečné chtít po někom slušné chování (obzvláště pak po tom, kdo reprezentuje naši zem), tak potom ano - asi jsem zamindrákovaný čecháček. I když jsem si naivně myslel, že by to mělo být spíše normální.

2 0
možnosti
MB

Bedas

20. 11. 2011 12:41
To je ale slátanina

a z každé druhé věty křičí mindrák. Dělat z oslavy opilých sportovců něco víc, je práce pro Aha, Blesk a Novu, ale ne pro moralizování na blogu.

0 0
možnosti
HK

HarryIKeogh

20. 11. 2011 13:54
Re: To je ale slátanina

...tak co tady moralizuješ?...ty máš patent na to co může a nemůže být ne blogu???...i kdyby psal o tvém zapařeném přirození, tk je to jen jeho volba...;-)

1 0
možnosti
JN

HonzaN

20. 11. 2011 10:52
Výchova

Jako trenér dorostenců musím konstatovat, že naši reprezentanti mi poskytli medvědí službu. Takhle můžete tisíckrát plamenně kecat  o férovosti, slušném chování. Repre je přece vzor. A nejen ta. Stačí slyšet nového předsedu fotbalového svazu. To je tedy reprezentant pro mezinárodní jednání.

1 0
možnosti
PR

PAVEL5

20. 11. 2011 7:36
smlouva

rád bych se podíval na repre smlouvy hráčů, které jistě upravují jejich chování, vyjadřování apod. Tipnul bych si, že to, co předvedli, bude kapánek v rozporu s tím, co podepsali a pokud pro ně nový "předseda" s tím príma klukem Šmícou mají pochopení a chtějí pro ně amnestii, měli by jít do zadele všichni. To, že průměrné IQ fotbalisty je asi takové jako mrtvého delfína, je obecně známo, ale od toho jsou manažeři, aby je usměrnili a v případě takových selhání trestali. Ale my máme místo manažerů Pelty, Šmicry a další "profesionály" , takže není divu, že to projde. Ve fotbalově vyspělé (jakékoli) zemi by to dopadlo výrazně jinak.

1 0
možnosti
PV

pavsson

19. 11. 2011 23:29
Klauni

Někteří reprezentanti se v opilosti zachovali jako absolutní jelita. Co je však horší je, že střízliví funkcionáři si do čela svazu zvolili Peltu. Škoda jen, že nezvolili rovnou Starku nebo Horníka. Ukazuje se, že těmhle lidem je nějaký mediální obraz fotbalu a tím i reprezentace absolutně lhostejný. Zajímá je pouze jejich profit. A fotbalové stanovy jsou napsány tak, že se s tím prostě a jednoduše nedá nic dělat.

2 0
možnosti
MB

buxus

18. 11. 2011 15:24
To martin013

Podle mého názoru je dost nesmyslné obviňovat autora z "čecháčkovství". Špatná hra národního mužstva vyvolává a vždy v minulosti vyvolávala vlnu ostré kritiky v každé zemi, kde je fotbal jen trochu populární - i v tak "nečecháčkovských" zemích, jako Anglie či nedávno Francie. Tisk ani fanoušci si tam servítky rozhodně nebrali. A to už vůbec nemluvím o Argentině, kde se Maradonovi a jeho nástupci podařilo s nejlepším výběrem hráčů na světě (vedle Španělska) dosáhnout vůbec nejhorších možných výsledků. Argentinský tisk a fanoušci byli vzteky bez sebe - taky to byli čecháčci? Na MS v JAR hrál tým USA moc pěkný fotbal na hranici svých možností, měl značnou smůlu a přesto fanoušci ani svaz nebyli spokojeni a trenér se musel poroučet. Jinými slovy to, co označujete za specificky náš problém, je naopak téměř pravidlo všude ve fotbalovém světe - nesplněná očekávání vyvolávají emoce a kritiku. Ten, kdo působí v profesionálním fotbale si na to musí zvyknout a nechovat se s uraženou ješitností.

1 0
možnosti
PS

jupikjupik

18. 11. 2011 14:39
já to sledoval asi dvakrát pět minut

ale nechápu, proč zrovna ten Baroš slaví nejvíc, když byl stažen ze hry pro tragickou hru a znovu nenasazen (pro tragickou hru). Proč ten nejvíc řve, co drulák nemá, když do těch romyských tang by se to taky nevešlo....

0 0
možnosti
_

_muffin_

19. 11. 2011 18:14
Re: já to sledoval asi dvakrát pět minut

Baros???? Kdo to je? Jo to je ten co ma kriklouny a kritiky "u zadku"? Jak sam rekl?

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2446x
Jsem obyčejný český chlap,kterého zajímá skoro všechno a chce se s tím s někým podělit.

Seznam rubrik