Zacharovová je jen hloupá a buranská nána

Mluvčí ruského ministra zahraničí tvrdí, že Češi jsou nepoučitelní, protože kdysi vyráběli zbraně pro Třetí říši a nyní prý v tom pokračují, jelikož posílají zbraně Ukrajině. Mimořádně stupidní a idiotské vyjádření.

Jak trefně poznamenalo české zamini, z ruského ministerstva zahraničí se stalo ministerstvo dezinformací a lží. Přesně tak. Srovnání mluvčí Marji Zacharovové je nesmyslné a dehonestující. Češi se poučili z historie a nepracuji ve prospěch agresora, ale naopak pomáhají napadenému. V roli hitlerovského Německa je nyní putinovské Rusko. Na místě bezdůvodně napadené oběti pak Ukrajina. Mimochodem až do roku 1941 byl hlavním obchodním partnerem nacistického Německa stalinistický Sovětský svaz.

Zacharovovou nemá ani cenu komentovat. V diskusi u článku na iDNES.cz jsem poznamenal, že Marja Zacharovová by vzhledem ke svým skutečným schopnostem mohla v Česku působit nanejvýš jako jistá sociální pracovnice na E 55. Jeden z diskutujících to vtipně okomentoval: „I to by zvorala, mlela by u toho pantem.“ Vůbec ve zmíněné diskusi bylo vidět, že většina Čechů jsou slušní lidé, stojí na straně Ukrajiny, a paní mluvčí dávají co proto.

Jsem Čech a proto hájím Čechy proti putinovským rusákům. Nám nebude nikdo z Kremlu diktovat, co máme dělat. Je slušnost pomáhat napadenému proti agresorovi a to je i tento případ. Srovnávat pomoc Ukrajině s výrobou zbraní pro nacistické Německo je chucpe, už z toho důvodu, že v úloze nacistů jsou nyní rusáci. To ať si nacistka Zacharovová laskavě uvědomí. Pak ať se nikdo nediví, že v diskusích padají i taková ostrá slova. „Moskvu je snad fakt potřeba srovnat se zemí jako Berlín, aby si uvědomili, v jakých lžích celou dobu žijou.“ Je to velmi radikální, ale, jak se říká, kdo seje vítr, sklízí bouři.

Výstižný je i názor Josefa Mlejnka, který získal osmnáct plusových lajků. „Doporučuji všem vygooglit svatební fotky týhle Marfuši. Měla ji v roce 2005 v New Yorku. V luxusní limuzíně se tam ostentativně olizuje s Ivanem. Proti gustu žádný dišputát, ale tahle vás bude poučovat o mravní zkaženosti západu. Tohle je prostě d...a každým coulem, řekne, co se jí hodí. A že jsme dodávali zbraně Nacistům? O tom není pochyb, akorát jsme byli jaksi okupovaní, stejně tak jako v 68 Ruskem, kdy jsme zase dodávali zbraně SSSR nebo alespoň vyráběli pro Varšavskou smlouvu a naše munice naopak zabíjela třeba američany ve Vietnamu. Teď je zase na řadě Rusko. Jestli se někdo nepoučil, tak jsou to totalitní státy jako současné Rusko a nacistické Německo. Kdyby nás či ostatní demokratické státy nechali na pokoji, tak nemusí řešit, jestli se někdo poučil nebo ne. To je jako nadávat místnímu zubaři, že má kšefty, když si furt dáváte se sousedem do zubů.“

Češi se z dějin nepoučili, posílají tanky nacistům v Kyjevě, míní Zacharovová - iDNES.cz

 

Autor: Jan Ziegler | úterý 18.4.2023 10:39 | karma článku: 28,89 | přečteno: 796x