Udatný Tomio: Na Ukrajinu se jezdí normálně na dovolenou

Od šéfa strany přímé demence, pardon demokracie, jsme se dozvěděli, že na Ukrajině se válčí jen na malém kousku území a prý se tam normálně jezdí na dovolenou. Tak doufám, že tam brzy sám vyrazí.

Může to tam být krásný odpočinek, noc strávená v protileteckém krytu za ruského ostřelování raketami, pro silnější a odvážnější povahy, pobyt na ulici při ruském náletu a Ti největší hrdinové pak mohou vyrazit rovnou na frontu strávit své volné chvíle pod palbou ruských raket a děl.

Tak nějak si to asi představuje Tomio Okamura, který známý též pod jistou přezdívkou, která se mu nelíbí a kvůli které se soudí. Nicméně Nejvyšší soud v Brně nedávno rozhodl, že časopis Reflex se za Pitomia omlouvat nemusí. A já bych řekl, to je ještě hodně slabé.

Napadlo mne, co kdyby sám Tomio Okamura vyrazil někam na Ukrajinu, třeba na pláže v Oděse, tam by se mu mohlo líbit. V létě je tam docela teplo a když k tomu přidáme útok ruských dronů, tak si můžeme říci, kde jinde lze zažít něco tak nevšedního a vzrušujícího, v Karibiku rozhodně ne.

Ano, máme tady moudrého a Tomia Okamuru a jeho udatnou SPD, kteří jistě už brzy vystřídají současnou neschopnou vládu. Pak teprve nastane ráj na zemi. To, že pečení holubi budou sami lítat do huby, to už bude jen taková malá třešnička na dortu.

A až se nám Tomio Okamura vrátí ze své zasloužené dovolené na Ukrajině, všichni ho rádi přivítáme zvoláním: „Vítej nám hrdino z dálky, prodělals bitvy, šarvátky a války.“

Okamura: Na Ukrajinu se jezdí na dovolenou - Novinky

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-reflex-se-za-oznaceni-pitomio-omlouvat-nemusi-rozhodl-nejvyssi-soud-237536

Autor: Jan Ziegler | pátek 1.12.2023 15:40 | karma článku: 29,50 | přečteno: 769x