Tak jsem ukrajinské armádě pořídil ruční granát

Češi včera poslali Ukrajincům na zbraně 24 milionů korun. Bylo to takové hezké připomenutí výročí srpnové okupace v roce 1968. Nejčastěji se jednalo o symbolické sumy 1968 Kč.

Tuto akci rozjel podle webu seznamzpravy.cz advokát Josef Němec na svém twettu. Na konci byly desítky milionů korun pro ukrajinskou armádu, které poslalo na 14 tisíc dárců. Kromě již zmíněné symbolické sumy lidé posílali i větší částky, například 19 680 Kč.

Ukrajinské armádě je možné kromě peněz posílat i konkrétní dary, od výstrojních a výzbrojních doplňků za řádově stovky korun až po tank za 30 milionů korun.

Této možnosti jsem včera využil i já a koupil Ukrajincům ruční granát za 1200 Kč. Jsem na sebe hrdý a v doprovodném přání Putinovi, která mu správci dotyčného webu zasílají, jsem napsal, že doufám, že mnou darovaný granát zlikviduje co nejvíc rusáckých nepřátel.

Je to dobrá akce a stojí za to se do ní zapojit. Já jsem určitě nepřispěl Ukrajincům naposled a v budoucnu hodlám svoji pomoc zintenzivnit. Tank za třicet mega jim asi nekoupím, ale něco účinnějšího než ruční granát jistě. Pomáhat tímto stylem je jednoduché, stačí si ve webových vyhledávačích zadat zbraně pro Ukrajinu a je to.

Připomínka okupace 1968: Češi poslali Ukrajincům na zbraně přes 24 milionů - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Ziegler | pondělí 22.8.2022 17:44 | karma článku: 21,14 | přečteno: 582x