Soutěž o největšího idiota aneb náckové sídlí v Kremlu

Ruská proputinovská propaganda už klesla na samé dno. Sice chápu, že výšplechty Putina a spol. jsou určeny hlavně domácímu publiku, ale čeho je moc, toho je příliš.

Kágébák Putin, prohlásil, že současné západní sankce proti Rusku připomínají protižidovské pogromy z třicátých let, ministr zahraničí Sergej Lavrov uvedl, že USA se snaží obklíčit Rusko biologickými laboratoři a jeho mluvčí Marija Zacharovová zase prohlásila, že snímky a videa ruskými okupanty zničených ukrajinských měst a zavražděných civilistů jsou fotomontáže a padělky, které vyrábí Západ. Soutěž o největšího idiota v Kremlu má fakt hodně favoritů a bude těžké určit vítěze. Já si to netroufám.

V diskusi pod článkem na iDNES.cz Jiří Janota výstižně napsal: „Ten prcek by si zasloužil okamžitě doživotí v gulagu. Znemožnil Ruskou Ármiju před celým světem, popudil celý svět proti Rusku, chová se jako agresor, smyslů zbavený a vrátil Rusko tak 100 let zpátky. Eto Hitlerovič Pútin, toho času psychický mrzák.“ Jinak Vláďa Kroupa taky dobrý: „Ode dneška budu říkat všem pohlavním údům – Putin...“

Výkřiky kremelského skrčka by byly směšné, kdyby se nejednalo o bezdůvodnou agresi proti jiné zemi. Přirovnat sankce vůči k okupantovi k protižidovským pogromům je těžký zoufalcův úlet, a naprosté chucpe. Už jen proto, že že ukrajinský prezident Volodymyr má židovské předky, a Putin do boje proti Ukrajině povolal rovněž islamistické hrdlořezy z Čečny a dalších zemí. Náckové sídlí v současné době v Kremlu. Putin se odkopal a ukázal, že má k Hitlerovi hodně blízko.

Zoufalce Lavrova nemá ani cenu komentovat. Neumím si vůbec představit, že by USA v Číně budovaly laboratoře s biologickými zbraněmi, Důkazy nepředložil a z údajného ukrajinského vyvíjení biologických zbraní se vyklubal výzkum netopýrů.

Zacharovová, tak ta už je úplně mimo, ta opravdu těžce blouzní. Soutěž o největšího kremelského idiota tak vážně nemá jasného favorita.

Chápu, že vystoupení těchto putinovských válečných zločinů je určeno především domácímu ruskému publiku, které je odstřižené od objektivních informací, ale tohle už jsou opakované útoky proti zdravému rozumu. Tyto výroky svědčí o tom, že v Kremlu jsou v koncích, čekali rychlou akci řádově v dnech a zhroucení Ukrajiny, ale situace se jaksi díky hrdinství obyčejných Ukrajinců vyvinula pro Rusko nepříznivě. A putinovci to nemohou unést a ztrácí nervy. Pak je tu ještě jedna možnost, v Kremlu berou opravdu dobrej matroš. 

Západní akce připomínají protižidovské pogromy 30. let, tvrdí Putin - iDNES.cz

Lavrov: USA postavily po obvodu Ruska síť laboratoří s biologickými zbraněmi - iDNES.cz

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Ziegler | pátek 18.3.2022 13:18 | karma článku: 33,14 | přečteno: 905x