Prezidentské volby byly zfalšované aneb lidská hloupost nezná mezí

Už je to tady, tak generál Petr Pavel vyhrál prezidentské volby pomocí podvodu. Tvrdí to Ladislav Vrabel. U něho to nepřekvapuje, ale je tragikomické, že jeho absolutní hlouposti přebrali i politici z ANO a SPD.

Konkrétně se jedná o náměstka děčínského primátora Jana Skalického z hnutí ANO a zastupitelku Karlovarského kraje za okamurovskou SPD Věru Maříkovou. I když u zmíněných politických subjektů už nemůže nic překvapit. Na tuto záležitost upozornil web seznamzpravy.cz

Zadlužený a exekucemi zatížený Vrabel opakovaně šíří nesmysly, jako například, že Česká republika nasadí do ukrajinského konfliktu atomové zbraně, které jaksi nevlastní. Nyní zkrachovalý Vrabel vypustil další konspirační teorii a pustil se do výsledků prezidentských voleb. Jelikož vyhrál generál Pavel, tak to přece není jen tak. Jak je možné, že Emanuel Macron ve Francii, Zuzana Čaputová na Slovensku a nyní Petr Pavel v Česku vyhráli druhé kolo prezidentských voleb téměř shodně, když všichni tři získali přes 58% hlasů. Takže to bude nějaký podraz, který umožnil stejný software používané ve všech zmíněných zemích.

A jsme u prvního nesmyslu. V České republice se používá unikátní model kombinace ručního sčítání a počítačového zpracování. Nejdříve okrskové komise ručně sečtou odevzdané hlasovací lístky. Pak se o tom sepíše volební protokol, který volební komisaři podepíšou, doručí jej pracovníkovi Českého statistického úřadu, jenž zápis zkontroluje a uloží do počítače.

Já jsem kdysi ve volebních komisích působil a v prvních demokratických volbách po revoluci byl dokonce předsedou volební komise. Podvod není možný. Já osobně kontroloval hlasy pro komunisty a kolega komunista zase hlasy pro OF a později ODS.

Jsem proto rád, že generál Pavel získal o více než 950 tisíc hlasů víc než Andrej Babiš, protože takové výrazné vítězství lze jen těžko zpochybnit, jinak by v případě menšího rozdílu konspirační teorie frčely o sto šest. Před pěti lety prohrál profesor Jiří Drahoš s Milošem Zemanem v souboji o Pražský hrad o cca 150 tisíc hlasů a nevšiml jsem si, že by drahošovci tenkrát šířili takové mimořádně idiotské nesmysly o volebních podvodech. Poražení babišovci by se už konečně měli smířit s porážkou svého favorita a nevymýšlet si takové infantilní nesmysly.

Bludy vs. fakta: Volební výsledky zfalšované nejsou - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Ziegler | středa 1.2.2023 11:45 | karma článku: 25,59 | přečteno: 587x