Není to vyhazování peněz, ale skvělá propagace městské dopravy

Zajímavou akci připravil na svátek svatého Valentýna Dopravní podnik města České Budějovice (DPMČB). Zájemci si mohou nechat zveřejnit zamilovaný valentýnský vzkaz na vybraných trolejbusových linkách.

Lidé mohou své zamilované vzkazy poslat českobudějovickému městskému dopravci emailem nebo jej přinést ručně napsané do informačního centra DPMČB v Mercury centru. Tato sdělení budou v neděli 14. února na svatého Valentýna svátku zamilovaných umístěna v rámečku v některém z trolejbusů jezdících na páteřních linkách 2, 3, 5 a 9.

Po velkém úspěchu s halloweenským autobusem v minulém roce je to další vynikající nápad vedení DPMČB. Někteří jedinci o smyslu těchto akcí pochybují a mají starost, jestli to náhodou není vyhazování peněz. Já říkám, že nikoliv. Naopak tyto akce přispívají k popularizaci a zatraktivnění městské dopravy a mohou přivést do českobudějovických autobusů a trolejbusů další cestující. Takové mimořádné jízdy jsou zpestřením, která mají mezi lidmi pozitivní ohlas, a přispívá to i k dobrému jménu dopravních podniků.

A tyto akce nejsou pouze doménou českobudějovického dopravního podniku, ale konají se i v jiných městech. Poměrně časté jsou svatomikulášské jízdy v prosinci a v Opavě nedávno vyjel do ulic masopustní trolejbus.  

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/tiskovezpravy/Dopravni-podnik-mesta-Ceske-Budejovice-Poslete-svuj-valentynsky-vzkaz-trolejbusem-420889?nocache=1

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Ziegler | pátek 12.2.2016 11:01 | karma článku: 13,52 | přečteno: 214x