Kdo se raduje ze smrti nevinného člověka, je dezolát

A to platí v každém případě. Mrzí mne, že někteří lidé velmi hnusným způsobem okomentovali smrt mladého Rusa, kterého v egyptské Hurghadě zabil žralok. To je přece strašné.

Smutná událost se smutným koncem. Třiadvacetiletý ruský mladík zápasil v tomto proslulém egyptském letovisku se žralokem, ten ho však stáhl pod hladinu a muž svůj boj o život prohrál. Hrozné je, že k této tragické události došlo před očima jeho otce.

O to víc mne mrzí některé reakce lidí, kteří doprovázejí tuto tragickou událost nejapnými poznámkami nebo se ze smrti mladého muže dokonce radovali. Pokud je mi známo, tak iDNES kvůli tomu pod svým článkem zavřel diskusi. To je špatně. Přece nevíme, co to bylo za člověka. Byl tam na dovolené nebo se tam ukrýval jako jiní mladí Rusové před mobilizací, aby nemusel jít do války a zabíjet Ukrajince? Pokud však někdo má radost z jeho smrti, tak je dezolát, stejně jako Ti, kteří pro změnu velebí vraždění Ukrajinců. Obojí je špatné.

Na rovinu, není mi líto Rusů, kteří padnou na Ukrajině, není mi líto ani německých vojáků, kteří zemřeli za II. světové války. V obou případech to byli agresoři a dobyvatelé. To daleko víc lituji jejich oběti. Ovšem to není případ tohoto mladíka.

Každý o mne ví, že já tvrdě tepu Putina, a všechny jeho poskoky, kteří jsou služebníky zla a vrahy nevinných lidí. Znovu však zdůrazňuji, uvědomme si, že ne každý Rus je zločinec.

Žralok zabil Rusa u pláže v Hurghadě, boj o život natočili přihlížející - iDNES.cz

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Ziegler | pátek 9.6.2023 15:09 | karma článku: 24,88 | přečteno: 660x