Bezdůvodně zmlátit ženy jen proto, že jsou Ukrajinky, je mimořádný hnus

Nějací primitivní násilničtí vidláci a burani v neděli na pouti v Plasích na Plzeňsku zmlátili dvě ženy v přítomnosti jejich dětí. Jedna z matek skončila v bezvědomí v nemocnici.

Tuto zprávu přinesl web Novinky.cz. Nějaký vymaštěnec napadl dvě ženy jenom proto že jsou Ukrajinky a jednu z nich po úderech pěstmi do obličeje těžce zranil. Byly u toho děti obou žen. Mlácení žen je odporné samo o sobě a nepatří do civilizované společnosti. Bití žen je běžné v islámských zemích nebo v Rusku, což dokazují i statistiky domácího násilí, ale nemá co dělat se západní kulturou. Pokud se k tomu ještě přidá nacionalistická nenávist, tak už jsou to nacistické metody. Byli to esámani a příslušníci dalších hitlerovských bojůvek, kteří jen tak z rozmaru mlátil Židy a lidi z dalších pro ně podřadných ras.

Je dobře, že slušní čeští politici tuto ohavnost rázně odsoudili. Servítky si podle webu Forum24.cz nebral starosta Tetína Matěj Hlavatý. „Okamura, Rajchl a další hovada chtěli, abychom si ukázali na viníka. Viníkem jsou oni. Viníkem je Okamura a viníkem je Rajchl. Neustále rozdmychávají nenávist ve společnosti svými xenofobními poznámkami. Pokud je tady někdo zkažená šarže masa, tak to jsou oni dva.“

Pod to se mohu podepsat, zlo je třeba popsat jasně bez zbabělých korektností. Pan starosta narážel na to, že vůdce SPD Tomio Okmaura přirovnal Ukrajince ke zkaženému polskému masu, což pronesl v televizním pořadu CNN Prima News.

Je obecně známou skutečností, že stoupenci Rajchla a Tomia Okamury se vyznačují fanatickou protiukrajinskou nenávistí a před časem se tito magoři dokonce pokusili strhnout ukrajinskou vlajku z Národního muzea. Kam to vede, vidíme sami. Tohle slušná společnost nemůže tolerovat, nesmíme dovolit, aby chátra mlátila na veřejnosti lidi kvůli jejich národnosti. Tito násilníci, čeští náckové, jsou společenským vředem a každý vřed je třeba vyříznout.

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-jste-z-ukrajiny-zeptal-se-ridic-zen-pak-je-zbil-40441403#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=TRK3KoObtNl-202308230849&dop_id=40441403&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest226_mohlo_by_vas_zajimat_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.czhttps://

https://www.forum24.cz/okamura-rajchl-a-dalsi-hovada-politici-odsoudili-utok-na-ukrajinky-rakusan-poslal-jasny-vzkaz

Autor: Jan Ziegler | středa 23.8.2023 12:55 | karma článku: 29,86 | přečteno: 681x