Stand-up comedy Tyrše: O zpronevěře desítek milionů v SOKOLu

Generovaný, lidsky podobný, text pomocí chatbotu ChatGPT o tom, jak by zakladatel SOKOLa Miroslav Tyrš glosoval zpronevěru desítek milionů v účetnictví.

Během období stále rezonujícího tématu cca 50 milionové zpronevěry v SOKOLU s odstoupením jeho starostky, jsem zadal a upravil generovaný, lidsky podobný, text pomocí chatbotu ChatGPT o tom, jak by to zakladatel SOKOLa Miroslav Tyrš mohl glosovat:

1) "Když už se někdo rozhodl, že se v tělocvičně nezamotá, mohl alespoň 'poctivě cvičit' s těmi čísly v našich účetních knihách!"

2) "Tak nám někdo vymyslel nový způsob aerobiku – 'účetní aerobik'! Každý den zvednete těžkou tašku plnou peněz a opakuje cviky 'vklad' a 'výběr'. Zdá se, že jej někteří cvičí s větší vášní než v tělocvičně!"

3) „Někdo cvičí 'finanční gymnastiku', kdy místo toho, aby posiloval finance, tak posiluje u výplatního pásu. Náš rozpočet nyní potřebuje urgentní rehabilitaci!"

4) "Možná bychom měli zařadit i hodinu 'Sokolských účetních cviků', aby někdo neztrácel kondici nejen při cvičeních s kruhy, ale také ve sledování toho, co nám chybí ve financích. A pokud se nám náhodou někdo rozhodne překročit čáru, mějme cvičení na výdrž - třeba třikrát opakovat "Nezpronevěřím, nezpronevěřím, nezpronevěřím".

5) "Vypadá to, že někdo cvičí nový sport nazvaný 'finanční skoky'. Bohužel místo toho, aby doskakoval na bezpečné finanční půdě, tak skáče přímo do propasti našeho účetnictví!"

6) "Zřejmě někdo vyvinul nový druh cvičení - 'praktická ekonomie'. Místo toho, aby držel účty v pořádku, tak se snaží zjistit, kolik peněz se vejde do vlastní kapsy!"

7) "Máme nový tréninkový program – 'finanční maraton'. Místo toho, aby někdo doběhl do cíle s našimi financemi, zdá se, že spíše zvolil zkratky k naší pokladně."

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Zbořil | neděle 31.3.2024 6:00 | karma článku: 12,63 | přečteno: 287x