Foto

Vtipné. Nebo také: Když neumíte kotrmelec, nepokoušejte se o finanční přemety.

Mimochodem, na stránkách pulkrabi.cz je zálohován i váš diskuzní příspěvek. Zdejší bloger pan Červenka si vede takové složky (bud dle jmen, nebo dle článků, archiv za několik let), co kdo řekl. Blíže odkaz p. Červenky pod posledním blogem p. Lněničky. Tyto příspěvky si utajení uživatelé pulkrabi.cz sdílejí mezi sebou, při prolustrování a promazání cookies jsme se nestačili divit.

Foto

Díky za info. Na pulkrabi.cz se mi nic nezobrazuje a ani v diskuzi pod daným článkem jej nevidím - je tam pár komentářů odmazáno.

  • Počet článků 281
  • Celková karma 11,75
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".