S Topkou vzhůru na dno

Ano, asi to s ní dotáhnu k další hořké porážce která bude nejspíš jejím definitivním skokem do politické rakve.

Už po parlamentních volbách jsem psal o tom jak je důležité mít svého Prchala. Doba je uspěchaná, povrchní a sebelepší myšlenka ani dílo se dnes neuskuteční, či neudělá bez trochy toho politického marketingu.

Jako volič Topky od jejího zrození jsem v němém úžasu sledoval vývoj ve straně, který po zmíněných  volbách následoval. Voliči jednoznačně odmítli Antibabišismus, strašení bez větší vize něčeho radostnějšího. Z Údolí politické smrti  stranu vyvedl doslova v posledních vteřinách  jediný produkt marketingu Dominik Feri. A  jak na to Topka zareagovala? Do svého čela zvolila Jiřího Pospíšila, příklad  právě té politiky, která byla jednoznačně odmítnutá. Ještě navíc předsedu, působícího dojmem polovičního úvazku. Zrovna ve chvíli, kdy se hraje o politické bytí, nebo nebytí.Ach jo...

Ale to, že nosným tématem před blížícím se volebním dvojbojem vyhlásí další strašení, tentokrát strašákem komunismu.... Co k tomu říct. To je naprostá ztráta soudnosti. Lidi dnes trápí úplně jiná témata a starosti. Sebevražda v záři reflektorů. V té záři naposledy. Hluboce pod hranicí volitelnosti a poté co po příštích volbách opustí parlament už "mé" Topce nepomůže ani svěcená voda. 

Tím nechci říct, že by téma návratu komunistů zpět na politické výsluní mělo upadnout v zapomnění, ale pokud upadnu v zapomnění sám, těžko jej mohu nějak konstruktivně řešit.

Díky za přečtení a ahoj Filip.

Autor: Filip Vracovský | čtvrtek 6.9.2018 19:08 | karma článku: 40,33 | přečteno: 3462x