Příliš moc liberálů tvoří Putiny ? A zase to naše sebemrskačství....

Jedna glosa se vstupem jen na vlastní nebezpečí. Za případný infarkty čtenářů dopředu odmítám odpovědnost.

Tak mě při tom všem co se děje zase začínají napadat kacířský myšlenky.

Je to vidět i tady na blogu, hlasy rezolutně nás volající do náručí jaderné války. Sebemrskačství jako obvykle, kdekdo se za nás stydí....

Snažím se pomáhat jak to jde. Penězi, propojování správnejch lidí se správnejma lidma. Kdyby někdo Putina pověsil na kandelábr bouchnul bych šáňo.

Rozumím zklamání prezidenta Zelenského z neschopnosti "západu" vyhlásit nad Ukrajinou bezletovou zónu.

Jenže zároveň i chápu, že jaderný konflikt by nebyl výhrou pro nikoho. V konečném důsledku ani pro Ukrajinu ne.

Co je pro mě zajímavým jevem je fakt, že největší válečníci za klávesnicí se rekrutují povětšinou z řad bezbřehých liberálů.

Sám jsem poměrně sluníčlkovej člověk, ale z pevnejch selskejch kořenů. Směr kam dlouhodobě Evropa směřuje je třeba přehodnotit. Sežrat koláče na které ještě není zasetý obilí a šněrovat vše na bludných stezkách sociálního inženýrství za každou cenu... Je cestou do Pekel. To všechno nás oslabilo. Ukázaná platí a už dlouho ukazujeme vše možné, jen ne svaly.

Putina bylo třeba zkrouhnout už před lety, ne v situaci kdy jsou červená tlačítka v pohotovosti. Churchill, Regan, Thatcherová.... ti by krveprolití na Ukrajině v dnešní  době vůbec nedopustili. Z nich by si žádnej diktátor šloufky nedělal.Ani jeden  přitom nenabízel koláče bez práce. Všichni žili v realitě a ne bláznivé představě světa, kde pečení holubi lítaj do huby...Svět ze své podstaty nikdy nebude absolutně spravedlivej. Zlo bohužel ničemu než síle nerozumí. Učíme se to zase vnímat. A mezitím...

Ukrajina teď neplatí naše váhání.Platí naše staré dluhy. Svou krví.Pomáhejte seč můžete. 

Minulost měnit nemůžeme, změňme budoucnost...

Sláva Ukrajině.

Haf, haf a packu na to. Pro blog IDNES Fík Maxipes.

 

Autor: Filip Vracovský | neděle 6.3.2022 14:47 | karma článku: 38,50 | přečteno: 4347x