Pfizer k sobotnímu obědu. První očkování mám za sebou...

Aktualitka ze života. Třeba někomu pomůže... hlavně doufám, že nikoho nerozčíli... Podávám ale tak, jak jsem koupil...

Tak tuhle specialitu jsem si neuvařil sám. 

Jako učitel odborných předmětů jsem dostal možnost nechat se očkovat. Kdyby to bylo možné, nechal bych tuto příležitost, své mamině nebo Haničce. Nicméně vzhledem k tomu, že je tato možnost nepřenosná, nedělal jsem žádné štráchy a zaregistroval se. Jelikož byla možnost volby očkovacího místa..... Registroval jsem se v nemocnici kde pracuje moje švagrová.Pak následovalo čekání  na pozvánku s konkrétním datumem.

Minulé pondělí mi přišla sms s textem, že mnou vybrané místo nemá dostatek vakcín a jsem přeregistrován do Velkokapacitního očkovacího centra. Má li mít v mém případě přednostní očkování skutečný význam ( a návrat dětí do škol se snad již skutečně blíží),  řekl jsem si... "Inu, proč ne..."

Ve středu mi přišla další sms s nabídkou volných termínů. Protože jsem přes týden poměrně vytížený a po očkování je doporučován klid ( ne každý jej snese úplně bez následků, ostatně stejně tak jako kterékoli jiné), celkem rád jsem uvítal termín na sobotu 12:45. 

No a v sobotu, vybaven náležitou dokumentací jsem vyrazil.... Technicky návštěvu očkovacího centra popisuje přiložené video lépe, než bych to dokázal slovy. Jen bych doplnil, že senioři se tam houfně nekáceli na chodbách, celý tým působil mile a přátelsky. V rámci čekání po očkování nám byla nabídnuta  voda k napití a celé místo produkovalo víc úsměvů pod respirátory, než pocity nějaké berznaděje, nebo skepse.

Proč tenhle blog píšu? Ne, nechci se chlubit. Poslední dobou ale často slýchám, že průběh očkování bude katastrofa. Na svém příkladu vidím, že v momentě kdy bude dostatek vakcín ( a doufejme, že to není daleko) bude to docela cvrkot. 

Taky doufám, že se už nic neočekávaného neodehraje, a očkování se skutečně stane zkratkou zpátky do světa, který nám všem tolik schází...

Díky a ahoj Filip.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Filip Vracovský | pondělí 29.3.2021 0:02 | karma článku: 27,82 | přečteno: 1053x
  • Další články autora

Filip Vracovský

Šťastnej parchant ...

21.5.2024 v 7:03 | Karma: 12,81

Filip Vracovský

Gastro Hradec Culinari Cup 2024

18.5.2024 v 7:43 | Karma: 22,39

Filip Vracovský

Když tma líně olizuje ...

16.5.2024 v 21:42 | Karma: 8,40

Filip Vracovský

Pavel Novotný na kříži ?

14.5.2024 v 19:23 | Karma: 20,55