Pavel Novotný na Hrad

Malé národy vždy ve své historii potřebují oporu v mocnostech. Absolutní svoboda a nezávislost je jen pábení utopistů a bláznů. 

 

Malé národy vždy ve své historii potřebují oporu v mocnostech. Absolutní svoboda a nezávislost je jen pábení utopistů a bláznů. To si musí uvědomit každý, kdo odsuzuje mlčení našich nejvyšších ústavních činitelů k Čínským výhrůžkám. Bez pomoci mocných by naše šance až nám tato horda bude udílet lekci byla nulová.

Naštěstí má slaboučká Česká Republika na své straně mocného spojence. MČ Praha Řeporyje. Po zkrocení Ruských ambicí neváhal Pavel Novotný z pozice jejich nejvyššího ústavního činitele poslat východní hordu do... patřičných mezí. Poté co se flotila válečných multikár a křovinořez vypořádal s dovolenkáři z Ruské Federace, vrhne se tato elitní bojová jednotka i na nepřátele ještě početnější. Není úplně známo, zda se Číňany chystáme utlouct čepicemi, nebo zalehnout. V případě zalehnutí nabídnu svou pomoc. Proti nám dvěma nebudou mít sebemenší šanci. 

Stejně tak jako při zrodu samostatného Československa,i nyní stojí na naší straně mocný spojenec. Díky Bohu zato. Mimochodem, všimněte si té podoby. Pavel Novotný je podle fotografií nepochybně jedním z potomků Temudžina. Myslím, že  prostá fotografie Čingischánova potomka ve slipech a uniformě donutí nepřátelskou generalitu složit zbraně dřív, než se něco semele...

Zcela vážně. Můžeme si myslet o cestě Miloše Vystrčila cokoli. Holým faktem zůstává, že nabubřelé chování a tón ze strany Čínského aparátčníka je za hranou. Místo omluvy za tuny nepoužitelných předražených šmejdů, kterými nás tento "přítel Českého lidu" zásobil během krize. Slávisti prominou, moc jiných zájmů než snahu řídit naši politiku, zde tato východní mocnost neukázala.

Možná, že Pavel Novotný na Hrad není tak skvělej nápad. Pořád však lepší, než vrátnej co leští kliky cizím zájmům, nebo mlčí ve chvílích, kdy by mlčet neměl. 

https://www.forum24.cz/novotnemu-dosla-s-cinou-trpelivost-neotvirejte-si-na-nas-hubu-vyminuje-si-v-depesi-ministrovi/

 

Díky a ahoj Filip.

 

 

Autor: Filip Vracovský | úterý 1.9.2020 8:44 | karma článku: 40,46 | přečteno: 10324x