Když chlap začne přikrývat nahé ženy ať nenastydnou....

  ..... tak to neznamená nic jiného, než že prostě stárne. Za mlada totiž v takové situaci reaguje úplně jinak....

Někdy se to tak sejde, že se člověk zamyslí nad údělem nejen stárnoucího učitele, ale i muže v jednom. No a výsledek ? Jednoznačně... život je krásnej v jakémkoli věku. Vždycky přeci jde hlavně o to, jaký ho děláme nejen sobě, ale i lidem kolem...

"Pane učiteli, to je nějaká blbost. Vždyť vy vůbec nestárnete. No řekněte, zůstat s nějakou nahatou kočkou někde sám v pokoji...."  Ano, když máme dovařeno a uklízíme, padne na závěr hodin řeč na zajímavá témata. Ostatně třeťáci na hotelovce, které mám na starost, jsou už všichni plnoletí...

"No děcka ... popravdě řečeno, v takový situaci bych měl dneska  strach aby nenastydla a šel bych  se mrknout po nějaké peřině abych ji přikryl..."

Smích je takový příjemný bonus po dobře odvedené práci. Podle mého má být učitel sice důsledný ve vyžadování práce a úkolů, ale není třeba při tom pouštět kolem sebe hrůzu. Pokud  hodiny baví mě i "děcka" (máme čtyř až pětihodinové bloky výuky) uděláme toho víc, než když je na jedné , nedejbože na obou stranách pruda...  Také svým studentům i přes přátelský přístup bez vyjjímek vykám. 

Ve skutečnosti to se mnou ještě není tak zlý. To jsem zjistil hned den na to. "Filipe, no řekněte sám. Ten trouba se se mnou rozvádí, že prý se oblíkám jako děvka..." Vybalila na mě u kamaráda v práci jeho kolegyně. Zhodnotil jsem rychlým pohledem její minišortečky a tílko smotané pod prsa. Ujistil ji, že rozhodně ne, že takový model se hodí i do kláštera..... A vzhledem k tomu, že jsem víc než šťastně zadaný... šel jsem se radši projít.

Takže jasné jsou dvě věci. Druhá puberta na mě ještě nepřišla. Po smrti ale taky ještě nejsem.

Díky. Haf, haf.. a packu na to. Pro Blog Idnes Fík Maxipes.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Filip Vracovský | pátek 13.5.2022 8:33 | karma článku: 28,98 | přečteno: 1232x