Jánošík Řeporyjec a nahý Petr Fiala

Zase jedna taková, poněkud třaskavá glosa na aktuální téma. Dýchejte z hluboka a buďte vítáni .... :)

 

Pavel Novotný opouští ODS....  Vlastně prd, ODS již dávno opustila jeho, jen to jako spoustu věcí udělala navenek uhlazeně a napůl. 

Často čelím otázkám jak je možné, že sympatizuji s takovým neslušným hulvátem, sem tam souzeným, či dokonce odsouzeným... že tohle se do politiky nehodí ... 

"Blá, blá ...blá a kecy v kleci"  To je zjednodušená verze odpovědi, ale chápu, že je to málo, pokusím se tedy o sofistikovanější.

Ono s tou slušností je to strašně dvousečná zbraň. Jsou snad sprosté činy, zlodějiny, korupce a spousta dalších podobných činností slušné jen proto, že jsou prováděny s blazeovaným výrazem v tváři a v kvádru poslední módy?

Nebo pravda musí nutně smrdět protože ji vykřikuje fracek v tangách s pupkem a poněkud nesrozumitelnou dikcí? To ponechám na posouzení každého z vás. 

Jsem si plně vědom, že pro řadu "starších" je Pavel Novotný i přes tu pravdu neakceptovatelný. To ovšem nemění nic na tom, že volební potenciál zvlášť v Praze měl veliký. Ódeeska tam již dnes může gratulovat Pirátům. Ostatně onen "nerozchod" strany s věčným rebelem, neprobíhal proto, že by se někde v lebeni zasloužilých aparátčníků rozsvítila kontrolka svědomí "Vždyť on má ten Pavel Pravdu.." Dělo se tak proto, že  se nynější vedení strany snaží nahotu zakrýt fíkovým listem koalice....  Pak je třeba říct, Petr Fiala je nahý. Pod jeho vedením se strana nikam neposouvá. Odečtěte si z volebních preferencí hlasy topky a lidovců, pak budete rázem doma. Zase to bude stačit plus mínus na deset procent. Dějiny osedlané Ivanem Bartošem zatím prosviští kolem.

No a mimo tento "veliký" politický důvod, proč je třeba litovat toho co se stalo.... Je tu jeden Jánošíkovský. Do nás "v kavárně" se pořád někdo strefoval, urážel a ozvěnou se nesla jen tichounká nesmělá slušná odpověď s kterou nám grobiánství následně vytřelo zrak. To Jánošík z Řeporyjí jim najednou dokázal vzít vítr z plachet. Stačila mu k tomu multikára a pár virtuálních košťat. Že občas dokázal ťápnout i trochu vedle? Po těch bez viny hoďte volební hlas. Já je nevidím.

Tak za mě asi tak....

Díky a ahoj Filip.

 

Autor: Filip Vracovský | čtvrtek 18.3.2021 9:52 | karma článku: 40,77 | přečteno: 10511x