Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Nechci Filipe přilévat olej do ohně, ale pro dokreslení, narazil jsem na zajímavý text odhalující "Jánošíkovství" Řeporyjce, je - pravda ehm - z Blesku :"jen si vzpomeňme na kampaň Schillerová je kurvička, kterou pod hashtagem rozjel na Twitteru Pavel Novotný z ODS.. "

"Novotný psal poslankyni Kořanové za ANO na hlavičkovém papíře tak nechutný dopis plný těch nejodpornějších a nejstupidnějších urážek, že by si nad ním jeden odplivnul... "

Je to odporný člověk. Basta !

0 0
možnosti
MJ

Pane Vracovský,

největším škůdcem ODS je samotný Fiala, Němcová, Stanjura. Dokud si členové ODS nezvolí do čela kladnou osobnost, tak se s preferencema nestane nic.

8 0
možnosti
LR

A já se domnívám, že Pavel Novotný je oportunista, který se neštítí ničeho, co ho vynese do světel reflektorů. Takového budu v politice rád postrádat.

6 1
možnosti
Foto

V několika řádcích celá tragédie ODS. Karma!

3 0
možnosti
Foto

Díky moc všem za diskuzi, já už jednotlivě reagovat nebudu, bylo by to jen x opakování toho co jsem napsal bud zde, nebo v blogu... :-)

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že je to vysvobození pro obě strany. Poté, co Fiala vyhodil Klause zjistil, že se střelil do vlastního kolene a straně to vůbec neprospělo a proto váhal, co s Novotným.

Na odiv dávané buranství a ty nejsprostší urážky na všechny světové strany sice poutaly mediální pozornost, kterou si ODS zoufale přála, ale nevěděla jak jinak jí dosáhnout. Míra sprostoty byla ale taková, že spolehlivě odrazovala mnoho nerozhodnutých. Nevím, kde vidí někteří Novotného sympatizanti pravdu, v nejlepším případě to byla "jeho pravda", to je taková, jakou má třeba Fridrichová nebo Wolner v ČT.

Roztěkaný, roztrhaný a nesouvislý Novotného projev budil dojem, že je na tvrdých drogách. To, že opustil ODS je straně jen k dobru, ale rozhodující body v předvolebních preferencích jí to stejně nepřidá, na to už nad ní definitivně zlomilo hůl příliš mnoho lidí.

9 2
možnosti
JF

Uhlazená lež a korupce je stejné zlo jako hulvát v tangách. Jenomže ten hulvát v tangách má za sebou také prasečárny a trestní stíhání a nic na tom neomlouvá, že se chová tak jako se chová. Jeho jedinou vlastností , kterou má a umí ji dobře prodat je klaunské hulvátství. Svoji roli jej nechali zahrát, co se od něj očekávalo splnil a teď může jít a uvidíme kam se jeho nyní rozervaná duše vydá, nebo-li kdo jej bude chtít před volbami. Kdysi se o Jurečkovi vyjádřl Kalousek, teď se o Novotném vyjádřila Němcová, velice diplomaticky, že jeho je parketa v komunální politice. Nekorektně přeložen tento vzkaz Novotnému nezávislým pozorovatelem - burane tvoje místo je jinde.

9 1
možnosti
JJ

J22a74n 62J52i92r20k48a

19. 3. 2021 0:25

K Pavlu Novotnému: Pavel Novotný je bohužel mnohými nepochopený génius.

Strašně moc si přeju, aby toto nebyl jeho úplný konec v politice.

2 4
možnosti
JJ

J79a28n 69J91i40r19k52a

19. 3. 2021 0:23

S autorem se dá skoro ve všem souhlasit.

Přesto je ta základní otázka dosti nejasná : co vedlo Pavla Novotného k tomu, aby marnil čas prací pro tak beznadějnou partaj, jakou ODS je.

4 0
možnosti
Foto

Tak ODS se za ty čtyři roky nikam moc neposunula...voliči dají přednost nevyzkoušený stranám.Tou exhibici politiků ODS na papalasske VIP slávistické tribuně si také moc nepomohla...

5 0
možnosti
  • Počet článků 661
  • Celková karma 22,50
  • Průměrná čtenost 2135x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik