Dneska demonstrovat nejedu. Zadarmo ani kuře nehrabe....

Proboha lidi, vemte rozum do hrsti a nenechte se mlátit zadarmo. Jsou i lepší demonstrace, dám vám  včas vědět....

....natož vychcánek v rondonu. 

Je hned několik důvodů proč se dneska na Staromák nevypravím. Ty prachy jsou důvod nejdůležitější. Poslední dobou starej Soros docela škudliil i na demoškách Chvilkařů. Pořád ale zaplatil cestu a po trošce hádání i slíbenej litr za účast. Dneska ale neplatí. Dneska totiž demonstrujou občani, ne ovčani. Demonstruje se totiž hodně proti zlořádům jeho kámoše Billa. Bill je totiž horší než Iluminát zkříženej s pedofilním papežem co měl Dárt Vejdra za fotra. Chce nás všechny vočípkovat a některý z nás si to zkrátka do zadku nechtěj nechat strčit....

Program taky nikde nepíšou. Jestli tam nebude řečnit Jirka Černohorský (takovej drajv nemá ani Foldyna), Ilča Čáková , nebo ten velkej zpěvák s  mokrým hadrem na hlavě..... bude to pruda. I když s chuligánama prej razí spousta týpků vod nás z oboru. Ale copa já sem za kuchaře, ne?  Pánvičku vídám svátečně a rendlík připaluju taky jen vobčas.

Počásko navíc nemá bejt nic moc. To si zrzek před odchodem do politiky tedy doved jinak vošéfovat. Dokonce mám tucha, že ty amatéři co to pořádaj dneska nezajistili ani párky z Vodňan v rohlíku z Penamu na svačinu. Nakonec de taky vo Babiše a ten kujón je prokouk. Servírovat prej bude maximálně Hamáček jitrnici kterou svět neviděl, nebo  vobušek co vyskočil z pytle. Tak to sorry....  Na to jsem moc velkej zbabělec a málo Čech.

Správnej Čech totiž ví, že jedinej férovej politik co to s ním myslí dobře vypadá jak Japonec. Taky ví dobře, že nejni kouře bez vohně a měl by si zajistit aluminiovou čapku na hlavu. V kombinaci s cedníkem zabírá nejen na chemitralis, ale i na covid. Možná pomůže i proti tomu vobušku. Konec konců, když prej proti virům pomáhá rouška, co by nepomoh cedník se slzným plynem. To vám na Staromáku přeci musí dávat smysl,.... nebo?

Takže zadarmo.. s rizikem, že dostanu přes záda vám na to pěkně kašlu. Navíc podruhý v životě v Práglu a nedat si ani piváka, protože hospodu maj ty svině zavřenou...No, hlavně, že Pražská kavárna je určitě votevřená..... Copa vypadám jak ňákej blbec? 

Díky a ahoj Filip

 

 

Autor: Filip Vracovský | neděle 18.10.2020 6:51 | karma článku: 29,66 | přečteno: 1364x