Co není cílem demonstrací na Václaváku či Letné

i kdyby se tisíc kávo fobíků na hlavu stavělo a na té hlavě tančilo kozáčka, či jakýkoli jiný pohybově náročný tanec

 

Cílem těchto demonstrací není zotročit venkov a seniory o hladu a mrazu vyštvat do mrazu zmrznout.

Ostatně kdo by tolik otroků hlídal. Nejsou na to kádry, bo kavárníci se moc nepředřou a i bachař či hlídač, je práce jako kterákoli jiná. Navíc práce nám v kavárně nevoní jako taková.

Dobrá zpráva je, že stále se oddalující hranice odchodu do důchodu v mé generaci již seniory víceméně vymýtí. A ty dnešní nikdo stejně do mrazu vyhánět nebude, ještě by se jim to v tom vedru líbilo...

Stejně tak není důvodem těchto demonstrací povyšovat se na pracující a dělný lid. Mělo by to smysl asi stejný jako povyšovat se na mouchy bzučící mi právě kolem ucha. A kavárník much nelapá. V podstatě ho nezajímá ani to kdo v kavárně obsluhuje a kdo mu peče dortíčky ke kávičce .Bere všechny tyto věci, že se vyskytují jen tak. Pot za lidskou prací překryjeme vůní drahých toaletních vod. Ty jsou svěcenou vodou Nového Věku bez zápachu.

Cílem není ani proklamovaná návštěva pražských památek. Ty nás vůbec nezajímají.Vyznáváme návrat do náruče Německa, v radikálním případě příklon k USA. Chatrče českých králů a historie české státnosti nás tudíž nechávají chladnými.

Jedinou a pravou pravdou je fakt, že vlastně nevíme co chceme a proč tam máváme mávátky.

A nebo ne?

Díky a ahoj Filip.

 

Autor: Filip Vracovský | sobota 29.6.2019 19:25 | karma článku: 27,61 | přečteno: 1041x