Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Chytry.Levicak

20. 11. 2011 16:06
tak je hned jasné

že tito lákači paušálů nikdy nenabízejí kredit! ani jste se nemusel ptát jestli to je nebo není paušál. Když řekla,že si budete jen každý měsíc dobíjet kredit,tak se s tím znemožnila úplně. A můžete si zavolat na t-mobile, že nechcete být obtěžování žádnými  marketingovými tel. nabídkami.

0 0
možnosti
MV

mathiesz

21. 11. 2011 21:07
Re: tak je hned jasné

to je složité, za ten život už takových člověk poznal a bohužel je jich pořád hodně a to nejen u služeb telekomunikačních. Spíše nechápu to, že prostě všichni se snaží nabídnout službu a pak to jde vniveč namísto toho,aby si prvně prověřili, když už člověk má to jedno telefonní číslo asi cca 10 let a přechází ze služby do služby a minimálně tam alespoň pětkrát dával občanku, že si prostě když mají přístup do databáze nezjistí rovnou že je člověk v insolvenci momentálně a to vzhledem i k tomu že dalších bude přibývat, že jim samotným by to ušetřilo nejen čas ale tak nějak všechno. nejhorší na tom je, že všichni jedou podle nějakého naučeného dealerského zpracovávatelského amerického manuálu a nějak se v tom ztrácí ta serióznost jednání.

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...