Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Smrť

31. 8. 2011 11:00
Akce SMOG

Jak byla nastavena - pouhé 4 zóny města, zbytek měl smůlu, skutečně neměla valný smysl. Ti, kteří jezdí MHD pravidelně, beztak mají nakoupené síťovky a akce smog je jim u anusu. Ti, co jezdí auty, se nevzdají svého komfortu, kdyby v té své plechovce měli v kolonách strávit 3x tolik času než v šalině. A ten zbytek by nejspíš nikam nejel, kdyby to zrovna nebylo zadarmo;-). Přínos akce SMOG byl skutečně diskutabilní, zrušení se nedivím a ani mě příliš nepohoršuje. Musel by být jako v Číně při OH podpořen zákazem vjezdu osobních aut do města, aby to lidi donutilo nechat auta doma a mělo možná pozitivní dopad na stav ovzduší. Dalším krokem by pak muselo být kontrolovat a regulovat, co lidi vypouštějí komínem - zvláště na vesnicích dokáží dva tři obyvatelé vytvořit svým topením nedýchatelný vzduch široko daleko:-/.

0 0
možnosti
MV

mathiesz

31. 8. 2011 11:50
Re: Akce SMOG

No upřímně nevím odkud jste a ajk to vnímáte, každopádně na mne SMOG jako takový měl účinek v tom, že se vlastně pravidelně pohybuji mezi východními čechy a ostravském a v období zimním a prosincovém, když člověk nějaký čas žije déle mimo to město Ostrava, tak jeho organismus v rámci jisté detoxikace si odvykne a když přijde v zimě, kdy vzduch či klima má jinou vlhkost a hustotu, tak po vystoupení z vlaku a ujítí pár kilometrů se málem udusí a cítí, že normálně dýchat nemůže aniž by trpěl nějakýmo dýchacími potížemi, jelikož cící ten popílek a popel nad kterým by se především měli pánové určení zamyslet, ale sotva asi třeba takový Kalousek, pro něhož je spíše prioritou si zvelebovat zámek v Bechyni či jiní činitelé anebo uhlobaroni žijící někde na Šumavě a podobně s jiných měst toto připustí, jelikož neví. přál bych jim , kdyby se tak někdy na čtrnáct dní exkurzivně zajeli podívat do nějaké té šachty třeba na Bezruč a podobně na zkušenou.díky za komentář :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...