Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Camino.

7. 10. 2011 1:41
Autore,

ten video klip ma prisernou kvalitu, nenechavejte ho tady, mohu-li poradit..... ty v minulosti jsem take nenachazela nic moc.

0 0
možnosti
MV

mathiesz

7. 10. 2011 9:30
Re: Autore,

Děkuji Camino za přínosnou radu, snad jsem tedy odstranil ten, jenž jste měla na mysli. Ono někdy se klipy nepovedou, ale každý má co říci.

Přeji pěkný den :-)

0 0
možnosti
R

realya

7. 10. 2011 0:54
Článek je dokonalou ilustrací

toho, že z hulení se blbne. Zmatená struktura a blábolivý text nemůžou být pouze následkem nepovedené školské reformy, to musí být způsobeno těžkou destrukcí mozkové kůry.

Legalizace marihuany k léčebným účelům je samozřejmě nesmysl, protože marihuana žádné léčebné účinky nemá - z výjimkou toho, že pokud se nemocný zhulí, jeho nemoc mu připadá celkem bezvýznamná nebo dokonce zábavná. A pokud bude hulit dost často a intenzivně, zblbne natolik, že ani nebude vědět, že mu něco bylo, a umře spokojenej. Tedy marihuanu je možné zlegalizovat, ale ne jako lék ale jako oblbovák se spotřební daní jako na chlast nebo tabák, a budeme mít od narkomanské loby na chvíli pokoj.

0 0
možnosti
MV

mathiesz

7. 10. 2011 9:33
Re: Článek je dokonalou ilustrací

V podstatě máte pravdu, prootže ono je v celku jedno jestli si člověk otupí organismus marihuanou, alkoholem či si vezme nějaké jiné utlumující prostředky jako brufein, algifén, rohypnol či jiné farmaceutické léčiva jenž také obsahují omamné látky pro člověka jako morfiny a podobně, jen více ničí organismus po delším užívání

0 0
možnosti
M

maxas

7. 10. 2011 0:27
Nedělejte si velké naděje,

prolhanost a pokrytectví demokracie, která na jedné straně označuje alkohol a jeho výrobu a konzumaci za národní kulturní dědictví (které je nutno podporovat), bude kriminalizovat vše co ohrožuje příjem do státní kasy. I ten nejhorší hospodský povaleč a notorik přispívá vydatně do státní kasy daní za alkohol. Není možné připustit, aby část opilců, a zejména těch mladých perspektivních, přešlo na jinou relaxační drogu, kterou si navíc může každý vypěstovat doma na balkoně nebo zahrádce. Desetitisíce notorických alkoholiků jsou maličkost (umírají dříve, ajejich důchody jsou čerpány krátce, pokud vůbec). Taková je prostě dnešní demokracie prolhaná a špinavá. Hanba a ještě jednou hanba!!!

0 0
možnosti
C

Camino.

7. 10. 2011 1:38
realya, mylite se, nekdy je lepsi se dozvedet vice

marihuana neni lek, ale pouziva se uz davno a legalne v USA a Kanade pro pacienty po chemoterapii, dostanou aspon trochu chut k jidlu a stravu nevyzvraci. Pomaha tez pri ocnich kataraktech a protoze zrejme nevite, nekouri se, ale pojida v susenkach a brownies=male cokoladove dortiky. Dale pak pro pacienty s rakovinou plic, neni v nekterych pripadech vhodne (na doporuceni lekare), aby prestali nahle s kourenim, byl vynalezen nekdy v 50. letech v nemecku "volcano vaporizer" en.wikipedia.org/wiki/Vaporizer_(cannabis), misto cigaretoveho tabaku kouri marihuanu z druhe ruky, kour prochazi velkym pytlikem a marihuana je elktricky zahrivana, to jen pro nick realya. Existuji zde organizace, ktere susenky nosi i do hospice, ktery je poslednim domovem pacientum s rakovinou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...