nedělní rozhovor sama se sebou :-)

v neděli, když dítě spalo, jsem četla rozhovor s ředitelkou jednoho koncernu a pak mě napadlo udělat rozhovor sama se sebou, respektive, abych dokázala, že ne všichni makléři jsme hyeny.

Jsem překvapená reakcemi lidí na můj blog. Proto jsem se rozhodla udělat rozhovor sama se sebou, profesionální i lidské stránky. Divné, že?

Ráda zkouším nové věci a nové výzvy, tak proč ne, řekla jsem si dnešní neděli. Myslím, že většina lidí si totiž myslí, že realitní makléři jsou hyeny a paraziti. Já si to nemyslím.

O mě: Jmenuji se Eliška Volánková, je mi za týden 31 let a jsem svobodná a mám jedno dítě. Od roku 2009 prodávám nemovitosti. Začínala jsem v Century21, poté Hypocentrum Modré pyramidy, poté jsme si s kolegou Martinem Tesárkem založili firmu vlastní. K naší realitce vlastním další firmy, které se zabývají správou vlastních nemovitostí či rekonstrukcí a následným prodejem.

První peníze jsem vydělala….jako brigádnice na baru ve fitcentru v Brně. Tenkrát jsem vydělávala velké peníze 40,-Kč/hod a měla jsem radost, že mám vlastní peníze. Vydávala jsem klíče, míchala proteinové nápoje a měla první kontakt s cizími lidmi.

Nejdůležitější kariérní radu mi udělil: Táta. Říkával: „Jak je dobře tomu, co nic nemá a co nic neví, je nejšťastnější. Čím víc věcí máš, tím víc starostí máš. Nenech si věci přerůst přes hlavu.

Kdybych znovu začínala, chtěla bych, aby mi někdo řekl: Nejdůležitější jsou vazby s lidmi. Naše práce je totiž o důvěře a ta se musí budovat a trvá to roky. Vyhnula bych se marným snahám a umlouváním lidí, co o moje služby nestály.

Navzdory zkušenostem, které mám, jsem vždy nervózní, když: Když jdu k novému klientovi, kterého jsem předtím nikdy neviděla. Bojím se, že zklamu jeho očekávání. Po deseti minutách ze mě tréma spadne

Můj pracovní stůl mě charakterizuje jako: ženu s chaotickým pořádkem, kterému rozumí jen ona sama, sentimentální s fotkami rodiny, dárkem pro tátu, který jsem mu jednou dala a hromadou barevných tužek.

Co mi bodne po dlouhém dni: Včera jsem na Hradčanech viděla v jednom krámku pěkný citát, co to vystihuje. „BEZ KÁVY BY NEBYL ŽIVOT. KÁVA DĚLÁ MŮJ DEN ŠŤASTNÝ.“ Taky čas strávený s filmem ve vaně.

Můj největší kariérní úspěch je: Mám firmu, od které mě každý zrazoval, že neobstojíme v konkurenci a zkrachujeme. Místo toho mám báječného, chytrého společníka, fungující firmu a snad i letos náš první vlastní developerský projekt.

Dvě věci, které bych si přála: nemovitost v jižním Španělsku, alespoň 14- ti denní dovolenou

Tři věci, bez kterých se neobejdu: alespoň jednu kávu denně, svůj notebook a svého partnera

Tři věci, bez kterých se v klidu obejdu: botox, kapusta, kolo

Proč dělám práci, kterou dělám: Jednoduše mě baví. Baví mě oceňovat nemovitosti, baví mě dělat prohlídky a prodávat. Baví mě kontakt s lidmi, ačkoliv je velmi vyčerpávající a baví mě školit další makléře, ačkoliv bych občas radši zalezla pod deku a spala. Moje práce je totiž můj motor.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eliška Grecman | neděle 7.2.2016 15:48 | karma článku: 11,10 | přečteno: 361x