Vrcholem lidské evoluce je samozřejmě ženatý bílý heterák.

Ženy samozřejmě tento mužský evoluční náskok štve. Vždyť touha po dokonalosti je jim vlastní a tak se snaží mužský evoluční náskok dohnat různými rafinovanými úskoky. Například takové silikonové implantáty do oblasti boků....

Je všeobecně známo, že u nás mužů dochází v průběhu manželství k drobné evoluční změně. S přibývajícími roky soužití s našimi drahými polovičkami se vyvine fenomén zvaný jako "Manželská hluchota."
Spouštěč téhle evoluční změny je dobře znám už od počátku dějin lidstva a takřka dokonale byl popsán ve filmu Jak básníci přicházejí o iluze zahraničním studentem tmavé pleti Mirečkem, když se vracel ze záletů od prsaté spolužačky Vendy.

Hláška : "Kecá ona furt kecá." zlidověla v nejedné domácnosti.

Jak se tedy fenomén manželské hluchoty projevuje?

Ženatým mužům žijícím ve společné domácnosti delší dobou s jedincem druhu Homo Sapiens ženského pohlaví, se vytvoří v spodní zadní části lebky dutý prostor, který vede od jednoho zvukovodu ke druhému. Tímto prostorem je přenášen zvuk tak, že jedním zvukovodem vejde a druhým vyletí, aniž by ho dotyčný zaznamenal.
Mozek automaticky a s předstihem filtruje zvukové vjemy a podle jejich významu je posílá buď klasicky přes mozek, nebo právě oním dutým prostorem vzadu v lebce.
Mozek se tak brání poškození přílišnou frekvencí vnějších zvukových projevů a tělo zbytečnému pohybu .

Nejčastější věty, které jsou automatický odesílány mimo mozek:

"Kdys včera zase přišel domů?"
"Pořád se jen válíš u televize!"
"Běž umýt nádobí a pak vytři schody?"
"Kdo zase sežral všechny uzeniny v ledničce?"
" V sobotu by jsi se mnou mohl jet k mamince."                                                                                  "Kdy konečně vyděláš nějaké pořádné prachy?"

Touto evoluční změnou je postiženo podle nejnovějších průzkumů až 87% zadaných mužů. Současně však téměř 99.97% z nich uvádí, že popsaná evoluční změna zásadně zkvalitňuje jejich život a harmonizuje jejich partnerské vztahy. 

Ženy samozřejmě tento mužský evoluční náskok štve. Vždyť touha po dokonalosti je jim vlastní a tak se snaží mužský evoluční náskok dohnat různými rafinovanými úskoky.

Například takové silikonové implantáty do oblasti boků. Proč ze sebe prostě drobnou operací neudělat legendární "Krásnou prdelačku," před kterou bledne i spodní část Věstonické Venuše?

Nebo botox rtů? Proč evolučně nedohnat vodní ptactvo?

No a samozřejmě nesmíme zapomenout na obligátní silikonové zázračné oprsení, zde už ženy soutěží nejen s ostatními živočišnými druhy, ale dokonce i se stroji. Legendární lokomotiva "Bardotka"  se svými nárazníky je prostě dnes jen druhá liga.

Ženská snaha je však marná a mrzké triky a úskoky se nepočítají. Je tedy bezezporu jasné, že nejvyšším evolučním stupněm ve vývoji lidstva zůstává muž, obdařený výše uvedenou komfortní vývojovou vychytávkou, která dělá jeho život hezčím a snesitelnějším. 

Autor: David Vlk | čtvrtek 28.2.2019 18:56 | karma článku: 32,91 | přečteno: 2039x
  • Další články autora

David Vlk

Milenec mojí ženy.

13.6.2024 v 11:16 | Karma: 27,14

David Vlk

Vrať se do hrobu a nevylejzej.

11.6.2024 v 9:46 | Karma: 40,47

David Vlk

Tož si ty volby zrekapitulujme.

10.6.2024 v 11:35 | Karma: 40,27

David Vlk

Sraz poškoláků.

28.5.2024 v 10:53 | Karma: 26,40