Mohu se usmívat, když jsem islamofob?

         Před půl stoletím jsem ve 2. třídě poprvé slyšel slovo rasista. Paní učitelka nám vyprávěla o zlých Američanech ubližujících černochům. Paradoxně ze mne udělala rasistu, protože jsem pak Američany ještě dlouho neměl rád.

         Uplynulo pár let, když na průmyslovce matikář, který měl podobně jako náš současný prezident rád bonmoty, pronesl: "Nemám rád rasismus a černochy!" Dnes už ani nevím, v jaké to bylo souvislosti, ale vím, že jsme se tomu všichni s chutí zasmáli, protože o tom, co nás učili, jsme si už mysleli své.
         Teď, o padesát let později, jsem sám nazýván rasistou, islamofobem a dokonce i xenofobem jen proto, že jsem si dovolil dát veřejně najevo svůj nesouhlas s podporou nekontrolovatelného přílivu imigrantů ze zemí, kde je vládnoucí filozofií islám.

         Paní učitelka nám tehdy ukazovala obrázky, na kterých byli rasisti vyobrazeni jako stvůry, ze kterých měla naše dětská dušička ještě větší strach než z pohádkových čertů.
         Díky tomu, že jsem se angažoval ve sběru podpisů pod petici proti zavedení povinných kvót, jsem si vyslechl různé. Prý u nás šíříme strach, nenávist, lži a měli by nás za to zavřít...
         Sleduji reakce lidí, kteří se sami nazývají "sluníčkáři", a také některých politiků. Z toho, co říkají o mně a dalších lidech, kteří upozorňují na nebezpečí islamizace Evropy, začínám mít pocit, že jsme ještě horší zrůdy, než ti zlí Američani, o kterých nám vykládala paní učitelka ve druhé třídě.

         Nejsem přítelem rasismu. Každý člověk by měl mít právo na svobodu žít podle svého svědomí bez ohledu na rasu nebo náboženství. Současně by ale měl mít každý z nás právo tuto svobodu bránit. Jsem proti nekontrolovatelné imigraci muslimů, protože současný politický islám vnímám jako hrozbu pro naši svobodu.
         Mám rád humor a smích. Ne každý humor se mi líbí. Nesouzním s humorem, který uráží druhé. Pokud ale v Evropě zavládne šaría, tak mám obavy, že humor už tu nebude žádný, nebo takový, který mi jako humor znít nebude, a to bych nechtěl. Jak už jsem psal, přestože jsem podle některých rasista, islamofob a xenofob, mám smích i úsměv rád.

Poslední článek: Je obrana vlasti před šaríou trestný čin?

Starší články:
Brno plné rasistůAlláh je přece i váš Bůh!Znásilnění - to je jen Alláhův trest

Autor: Vlastík Fürst | pondělí 27.7.2015 16:35 | karma článku: 44,22 | přečteno: 3944x
  • Další články autora

Vlastík Fürst

Na fotce nestárneme

5.5.2024 v 13:31 | Karma: 6,31

Vlastík Fürst

Ano, bude hůř

2.5.2024 v 19:10 | Karma: 23,13

Vlastík Fürst

Máš ho malýho

26.4.2024 v 17:38 | Karma: 23,64

Vlastík Fürst

Diskuze dospělých

21.4.2024 v 12:41 | Karma: 24,01