Erekce není vše!

Díky aktivitám pana doktora Kubka a jeho LOK, aby se dnes jeden bál přiznat, že je lékař.  Ti,  co mu skočili na špek  a  zapojili se do jeho akce  "Děkujeme, odcházíme", to pěkně zavařili i většině nemocničních lékařů, kteří zůstávají.

Hodně lidí dnes vidí lékaře jako ty, kterým jde jen o peníze. Myslím, že většině lékařů křivdí. Minulý týden mi kamarád poslal zajímavý citát brazilského onkologa MUDr. Drauzii Varellyho, nositele Nobelovy ceny za medicínu:
"V dnešním světě se investuje pětkrát víc do léků na mužskou potenci a do silikónů pro ženy, než do léčení pacientů trpících na Alzheimerovu chorobu. Proto budeme mít za pár roků stařeny s velkým poprsím a starce s tvrdým penisem, ale nikdo z nich si nebude pamatovat, k čemu to mají..."
Po přečtení těchto slov jsem se nejdříve zasmál. Zlepšilo mi to náladu. Chvíli předtím jsem poslouchal rozhovor s panem Kubkem, ze kterého mi bylo na "blinkání".

Pak jsem ale o slovech brazilského lékaře uvažoval vážně. Musel jsem mu dát zapravdu. Ještě nejsem stařec, ale už jsem absolvoval pár rozhovorů o tom, co s potencí, když vlivem přibývajících roků slábne. Všiml jsem si, že ženy mého věku zase stále častěji řeší otázku, jak vylepšit svou fasádu. Hodně spraví šminky a stahovací spodní prádlo, ale co když to už nestačí?
Nikoho proto nepřekvapí, jak velký zájem je dnes mezi lékaři o plastickou chirurgii. V tomto oboru odchod lékařů nehrozí, protože podobné kliniky si na sebe v pohodě vydělají, přestože si jejich pacienti tuhle péči musí skoro ze sta procent platit z vlastní kapsy.

Nedávno mne u jedné lékárny oslovil člověk, který mi nabízel Viagru. Asi jsem mu na takovou nabídku připadal dost starý a sešlý. Odpověděl jsem mu, že až to bude potřeba, začnu jíst víc celeru a s tím jsme se rozešli.
Tahle situace odhaluje nahotu našich dnešních partnerských vztahů. Většina žen má strach, že je partner opustí, když už jejich prsa nebudou vypadat jako v osmnácti. Muži zase mají strach, že si jejich partnerka najde jiného, když přijde první selhání erekce. Ukazuje to na povrchnost v našich vztazích.
Možná, kdybychom více investovali do prohloubení našeho partnerského vztahu, byl by výsledek spolehlivější, než vydávat spoustu peněz za viagru, případně  silikony. Možná už jen to vědomí, že se máme rádi a nemusíme se bát opuštění, povzbudí nám mužům naši erekci a vám ženám vyhladí vrásky.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vlastík Fürst | úterý 18.1.2011 17:40 | karma článku: 36,01 | přečteno: 2584x
  • Další články autora

Vlastík Fürst

Ústavní soud a změna pohlaví

22.5.2024 v 15:15 | Karma: 11,18

Vlastík Fürst

Hlavně, žes je nesnědla

19.5.2024 v 8:30 | Karma: 21,16