Barack Obama blogerem na iDNES.cz

Dnes navečer požádal prezident USA o registraci svého blogu na serveru iDNES.cz. Tuto informaci se nám podařilo získat od důvěrného zdroje z blízkosti Bílého domu, který si pochopitelně přeje zůstat v anonymitě.

Už dříve vyšlo najevo, že současný americký prezident má kromě keňských i francouzské předky. Americká tajná služba minulý týden zjistila, že Mareen Duvall, který kolem roku 1650 emigroval z Francie do Spojených států, měl babičku z Dolní Lhoty.

Když se tuto informaci dověděl Barack Obama, pocítil hrdost na svůj český původ a začal jednat. Sešel se s několika krajany u kterých zjišťoval, který blog se těší největší oblibě i důvěře mezi občany České republiky. Poté požádal o registraci svého blogu na iDNES.cz a současně přislíbil, že když bude vyřízena přednostně a bude také zařazen mezi VIP blogery, bohatě se odmění.

Náš dobře informovaný zdroj také pod příslibem mlčení prozradil, že Baracku Obamovi není lhostejný stav našich veřejných financí. Pokud se našim vrcholovým politikům, zvláště pak bratrské dvojici Filip a Paroubek, podaří naši zemi dovést úspěšně až ke státnímu bankrotu, nabídne České republice možnost, aby se stala 51. státem Americké unie.

Oslovení američtí senátoři by se tomuto řešení nebránili. Největší překážkou tak zůstává vyřešení estetického umístnění 51.hvězdičky na vlajce USA.

Kdy si tedy na blogu Baracka Obamy přečteme jeho první článek? Podle našeho zdroje to bude velice brzy. Barack se včera začal učit česky a věří, že by to mohl zvládnout tak během čtrnácti dnů.

Pokud byste chtěli vědět jméno našeho zdroje, jedná se osobního poradce amerického prezidenta, pana Jerryho Cimermanna, u nás známého pod jménem Jára Cimrman.

PS: Tento článek je krátkou přílohu k předchozímu s názvem "Vážím si humoru".

Autor: Vlastík Fürst | středa 27.1.2010 19:35 | karma článku: 18,01 | přečteno: 851x
  • Další články autora

Vlastík Fürst

Andreji, ty jsi komik

31.5.2024 v 9:01 | Karma: 28,80