Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Tlak na Maďarsko, aneb nepoučitelná Evropská unie…

Maďaři mají své hlavy a ty se tak nějak nevejdou do škatulek a tabulek, vykoumaných humanoidními roboty z Evropského parlamentu. V hlavách oněch robotů se ukazuje hláška „ERROR“. A roboti mají v takovém případě jen jedno řešení…

.

A to řešení nejhorší, jaké může napadnout jen nelidský mozek, IA (umělá inteligence) totiž nemá lidský rozum, má ve svých obvodech jen jedničky a nuly. Podle toho to také v některých rozhodnutích Evropského parlamentu vypadá.

Aktuálně se tento shluk náhodných procesů rozhodl zatlačit na Maďarsko, protože do jeho (do Bruselského softwaru) integrovaných obvodů zavítal virus, který šíří mylné hlášky o stavu demokracie právě v Maďarsku.

Jako důkaz zavirování toho evropsko-parlamentního systému slouží zvláštní jev, že si tento software ve svých obvodech myslí, že při své nelidské inteligenci považuje za pevně dané, že ne sami Maďaři, ale právě shluk náhodných procesů obíhajících v Evropském parlamentu ví lépe, co je pro Maďary lepší.

Takže ten zavirovaný organismus zanalyzuje data, aby je vyhodnotil jediným způsobem, na který je naprogramován – Maďarsko, jako součást operačního systému, nepracuje podle základních a přednastavených hodnot. Klidně si staví plot na svém svrchovaném území, aniž by k tomu dostalo požehnání ve formě správně zadaného a centrálním systémem schváleného kódu.

Hlavní procesor této součástky Evropské unie, totiž maďarský prezident Orbán, si klidně přeprogramovává svůj obvodový úsek, dokonce se dopouští toho největšího problému, jaký centrální software zná – ubdatuje mysly svých voličů, občanů Maďarska, kteří reagovali na údajnou chybovou hlášku tak, že Orbána znovu určili jako hlavní a neprolomitelný program pro několik dalších let.

Podle výsledků procesů v centrálním počítači tak v Maďarsku dochází k porušování procesu, zvaného demokracie. Dokonce i soudnictví, což je něco jako antivirový systém, pan Orbán blokuje bez povolení nainstalovanou aplikací, a co hůře, zablokoval prý dokonce informační tok jak ven ze svého matrixu, tak dovnitř směrem od centrálního systému do jeho maďarské podsítě. Jinými slovy, prý šlape na paty svobodným médiím.

Dokonce to vypadá, že si Orbán pirátským programem, který mu pomohl obalamutit řídící jednotku jeho části systému, tedy parlament, zajistil zadání nepravdivých dat a ta potom parlament jeho země vyhodnotil tak, že zákonem zakázal přístup na interní síť jisté organizaci, kterou řídí nějaký ajťák původně maďarského původu, pan Soros. Ukázalo se totiž, že tento pan Soros je jakýmsi virem, typu trojského koně. Protože má k dispozici nekonečně bitů, dokáže se nabourat do kdejakého systému, kde svým působením zajistí nakonec jeho zhroucení tím, že přehesluje přístupové cesty tak, aby byly volně průchodné pro nežádoucí a jasně chybové elementy. Ti elementi, pokud se jim dopřeje čas, prostor a softwarová podpora, dokážou ve finále přeprogramovat původní systémy na systém svůj. Jako heslo pro jejich aktivaci slouží text ve formě několika slov, která když se vysloví, znějí tak nějak jako Alou na bar, nebo něco jako A…., a pak akbar, teď zrovna nevím.

Ze zatím nezjistitelného důvodu, který by si pro své odhalení žádal kompletní prověrku centrálního systému v Bruselu a jeho serverovny, se právě tento centrální systém snaží do celoevropské sítě vybudováním přístupových tras a vaporizováním zaheslovaných překážek ve všech částech systému (třeba co mají podobu plotů…) naimplantovat co největší množství výše popsaných, s evropským systémem nekompatibilních, elementů.

A právě tomu překáží z pohledu centrály v Bruselu vývoj v Maďarsku.

Centrální systém v Bruselu se ale bohužel vůbec nezabývá něčím takovým, že kdyby v Maďarsku skutečně docházelo k chybám demokracie a k násilnému vymazávání základních hodnot lidských práv a dalších výdobytků spojené sítě, tak by se v prvé řadě vzbouřili sami občané Maďarska. Pokud by jim bylo skutečně ubližováno ze strany „zlého“ procesoru Orabána, byli by to právě oni, kdo by vyslal hlášku do Bruselu s žádostí o vyřešení systémového ohrožení.

Pokud vím, nic takového se nestalo, jediní, kdo hlásí údajné chybové hlášky do centrály v Bruselu, jsou podsystémy opozičních stran, které v boji o přízeň voličů s Orbánem a jeho stranou tak nějak zkratovaly. Od nich se totiž ani nic jiného, v současném stavu úrovně politické kultury napříč Evropou, čekat nedá. Pomluvy a naschvál chybné vyhodnocení situace jsou na denním pořádku i mezi bývalými manžely u rozvodového soudu, natož pak mezi protichůdnými programy.

Pravděpodobnost, až matematická jistota, z celého toho zmatku v drátech je ta, že čím větší tlak bude centrální bruselský systém vyvíjet na maďarskou součást software, tedy na řadové Maďary, tím k většímu kolapsu může ve finále dojít.

Také by se totiž mohlo za nějaký čas stát, že se na monitorech v Bruselu objeví hláška ve znění – HUEXIT…

.

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 13.9.2018 10:24 | karma článku: 41,39 | přečteno: 2386x
  • Další články autora

Vladimír Kroupa

Proč je chování Putina iracionální? Na co spoléhá?

Vždycky, když se dozvím o nějakém zkratu, který někdo udělal, pokládám si otázku, proč, co ho k tomu vedlo a zda se dají jeho kroky „pochopit“, i když s nimi třeba zásadně nesouhlasím. Hledám logiku, mnohdy nenacházím...

4.8.2022 v 11:15 | Karma: 43,35 | Přečteno: 6508x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Těšíte se na víkend? Tak bacha, aby vám nespadla na hlavu čínská raketa…

Když jsem si ten článek přečetl, musel jsem se ujistit pohledem na datum jeho vydání, jestli náhodou není apríla. Není... (!!!)

29.7.2022 v 11:17 | Karma: 22,42 | Přečteno: 693x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Vím moc dobře, proč Rusko lže, a proč porušuje veškeré smlouvy…

Vlastně je to jen jednoduché cvičení z něčeho, co by se dalo nazvat Machiavellistickou logikou. I když se to mnohým lidem nezdá, ruský postup má svou (zvrácenou) logiku...

26.7.2022 v 13:35 | Karma: 46,62 | Přečteno: 13756x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Na Šumavě je (už zase) krásně...

Nebyl jsem tam přesně 10 let. Tehdy to byla doslova kůrovcová hrůza, ale je vidět, že se z řádění toho pro les zákeřného brouka pomalu ale jistě Šumava vzpamatovává...

19.7.2022 v 11:03 | Karma: 24,01 | Přečteno: 609x | Diskuse| Fotoblogy

Vladimír Kroupa

Je hezké být zvenku hezký, ale je třeba být i dobrý dovnitř…

Předně bych chtěl zdůraznit, že jsem rád, že poslední volby nevyhrál pan Babiš s jeho klikou, nebo nedej Bože pan Okamura s jeho populisty, ale naopak ti, co je vyhráli. Ale...

8.7.2022 v 10:46 | Karma: 20,76 | Přečteno: 770x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Silný vítr komplikuje dopravu. Z Havlíčkova Brodu nejezdí vlaky na dvou tratích

1. května 2024  17:13,  aktualizováno  19:46

Silný vítr potrápil hlavně řidiče na Pardubicku. Z důvodu pádu několika stromů museli policisté...

OBRAZEM: Prahou prošel majálesový průvod. Masky kritizovaly Beka a bydlení

1. května 2024  19:05

Součástí oslav 1. máje byl ve středu studentský majálesový průvod, který vyrazil z pražské Kampy a...

„Mami, ve zdech je příšera,“ tvrdila holčička. Dům ovládlo 60 tisíc včel

1. května 2024  18:21

V domě rodiny Classových v Severní Karolíně číhalo po několik měsíců opravdu nečekané překvapení....

V O2 areně prochází voda magnetickou rezonancí. Zlepší led pro MS v hokeji

1. května 2024  16:57

Organizátoři se připravují na mistrovství světa v ledním hokeji, nedávno instalovali unikátní...

  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám