Snaha o odklonění vakcín mimo systém

Očkování u obvodních lékařů odkloní vakcíny mimo systému a umožní jejich distribuci mezi papaláši. Doktoři i ouřadi najednou vyvíjí horečnou aktivitu. Přitom dosud spokojeně nic nedělali doma na domahniji (home office).

V dnešních Hospodářských novinách (10.2.2021) byl článek „Praktici začnou očkovat seniory i bez registrace“. Prý by měla stačit domluva s praktickým lékařem. Ten by měl provést registraci podle jejich zdravotní karty.  

Zásadně nesouhlasím, aby se budovaly paralelní cesty k očkování přes praktické  lékaře. Příbuzné jsem registroval, spořádaně čekám na PIN2 a najednou zjišťuji, že jsem u toho osel, protože vše pojede nějak jinak, a to mimo pořadí, pěkně po papalášsku.

Je pravda, že ani na lince 1221 nejde ověřit, zda skutečně je „registrace registrována“. Provedl jsem ji více jak před měsícem a příbuzní (80+) mě stále telefonicky bombardují otázkami, zda se mají už obouvat a oblékat. V televizi přece povídali, že vakcíny dorazily. Proč není ověření registrace zpřístupněno alespoň pro linku 1221? V podstatě člověk udělá něco do IT systému a nic nemá v ruce. Proč potvrzení nepřišlo zpět do zadaného mailu? Jak já nesnáším formuláře. Používám je pouze v nejvyšší nouzi a vždy s otiskem obrazovky a peprným dovětkem, co si to firma dovoluje (ona má zásilku, vy nemáte nic). 

Andrej Babiš přitom začal mluvit o zahájení registrace lidí 65+ od 1.3.2021. Jak to, když nejsou naočkovaní 80+. Není známé, jak se řadí registrovaní k očkování, kolik jich bylo, zda je to podle věku nebo data registrace…..Pokud se registrace v systému samovolně smazaly, čemuž bych se vůbec nedivil, tak je pochopitelné, že se to Velkému Manadžerovi jeví jako splněno. Nebo opravdu plácá a slibuje co ho napadne bez ohledu na realitu?

Podle výmyslů krajů a Sdružení praktických lékařů budu vyvolávat obvoďákovi, jestli dostal vakcíny a prosit se ho, jestli vezme příbuzné k očkování? Co tedy platí v tomto státě? Vnáší se do toho jenom další a další chaos a korupce.

První registrace na www.crs.uzis.cz je platná a další registrací ji nejde změnit. Takto to alespoň bylo před 14 dny na stránce byl tento text jak 22.1.2021: „K číslu pojištěnce je možné provést pouze jednu registraci. Všechny další duplicitní registrace budou zneplatněny“, a je zde vyvěšen i dnes.

Takže nevím, co může obvoďák udělat pro ty, co jsou již registrovaní kromě velkého nic. Pokud  má registraci udělat u těch, co ji neprovedli a hned je naočkuje, tak to tedy prr. Pěkně do řady podle věku. Jak moc jsem na Východě? 

Ostatně si myslím, že očkování u obvodních lékařů odkloní vakcíny mimo kontrolu systému a umožnit jejich distribuci mezi papaláši. Proto se na to třepou jak doktoři, tak ouřadi, kteří najednou vyvíjí horečnou aktivitu. Přitom dosud spokojeně nic nedělali doma na domahniji (homáči, home office) a tím prokazovali, že jich minimálně polovina není potřeba. Doufám, že pokud podobné pokusy nastanou, tato veskrze odporná snaha bude cílem zájmu orgánů činných v trestním řízení.

 

Autor: Vilém Barák | středa 10.2.2021 17:55 | karma článku: 17,40 | přečteno: 648x