Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ruským "Sputnikem" se už u nás očkovalo, následky byly děsivé

O Rusku se u nás můžeme dozvědět celou řadu mnohých legend, pohádek a bájí. Jedna z nich praví, že prý nás v roce 1945 osvobodili, další zase říká, že Rusko má skvělou vědu a tak dál a mohli bychom pokračovat  

do všech oborů lidské činnosti a všude bychom dle těchto bratří Grimů našli Rusko, jak vyniká a celý svět jen se závistí sleduje všechny ty ohromné vynálezy, kterými Rusové prý omračují svět. A nyní k nim přibyl i zázračný Sputnik, tedy údajná vakcína proti viru, kterým čínští komunisté zamořili celý svět.

A měli bychom nyní dle Hradu a tamního zastupujícího ruského protektora tuto vakcínu okamžitě přijmout a počít s ní očkovat obyvatelstvo a nemáme se prý ohlížet ani na odborníky a vědce v Bruselu a ani na ty v České Republice a dostavit se na letiště Václava Havla a klanět se přistávajícímu samaljotu se šeříky v náručí a nastavit zadnice směrem k východu. Jako se klaněli poskoci rouškám směrem k Pekingu. 

Inu, hybridní válka Ruska s demokratickým světem, Českou Republiku nevyjímaje, je v plném proudu a naše země je ostřelována projektily ruské propagandy zvláště velkých ráží, protože prezidentský úřad vykonává osoba, která se už ani nesnaží tajit to, že je ve službách cizí, naší zemi nepřátelské mocnosti a snaží se naši zemi poškodit jak v otázkách mezinárodní politiky, tak evidentně i na poli zdravotní péče.

Pomiňme prosím to, že všechny ty ságy o ruské vědě atd., kterými vás krmí Kremlem placení prostituti z médií jsou samozřejmě lži, protože ukažte mi jeden jediný produkt s vysokou mírou přidané hodnoty stojící na vyspělých technologiích či například lék, který by pocházel z Ruska. Nic podobného nenajdete a ani najít nemůžete a vsadím boty, že i ten Sputník odněkud ukradli a okopírovali a jak je zvykem ještě ke všemu špatně a nyní se jím pokouší po nás střílet. 

Ovšem v dobách minulých, tedy v dobách před rokem 1989, kdy jsme byli okupovanou ruskou kolonií a oni se zde mohli roztahovat a dělali si zde co se jim zlíbilo, u nás tehdejšími "Sputniky" opravdu očkovali. To přišli do třídy, sehnali děti, napíchali jim ruskou vakcínu proti žloutence a bylo to. 

Pamatuji si, že když jsem se přestěhoval do Šumperku, potkával jsem v ulicích mladého člověka, který se rozpadal zaživa. Nebyl schopen chůze, jeho tvář vypovídala o děsivém utrpení, kterému byl vystaven a zanedlouho po revoluci v roce 1996 zemřel. 

Jmenoval se Julius Varga a byl to jeden z nejstatečnějších lidí, které kdy naše země měla, protože byl nejen oběť ruské "vědy," ale byl zároveň i disidentem a přesto, že byl ruskou vakcínou tělesně postižen vydal se na duchovní cestu a sloužil lidem, až do své předčasné smrti. 

Julek Varga rok před smrtí.

Julkovi totiž ve škole byla aplikována ruská vakcína, (modře zvýrazněná část textu je odkaz, klikněte) která stejně jako dnešní Sputník nebyla řádně vyzkoušena na lidech a jeho tělo odpovědělo nevyléčitelnou nemocí. Dermatomyozitidou. A totéž se má stát i v případě Sputníku roku 2021, kterým se neočkuje ani v samotném Rusku a kterého se i Vladimír Putin bojí jako čert kříže, ale který by Miloš Zeman napíchal našim spoluobčanům.

Samozřejmě, že sám sobě a své rodině včetně Kačenky by ji nenechal dát nikdy, není přece sebevrah a sám si dopřál nejvyššího stupně ochrany pocházejícího z U.S.A., tedy vakcínu firmy Pfizer. Ale tobě, tvé ženě a tvým dětem by ji vrazil a kdyby něco, byla by to odpovědnost lékaře, který ji aplikoval a zároveň pacienta, který ji přijal, protože úplně totožně to vymysleli na Slovensku.  

   

Chápu ale rozčilení pana kremelského místodržícího a tlak, který vyvíjí na Andreje Babiše, protože když nepřistane šturmovik se Sputníkem teď tak už nikdy, neboť velmi brzy bude západních a bezpečných vakcín přebytek a to v řádech milionů kusů a tak se tento novodobý pomník ruského virového osvobození na Smíchově nebezpečně počíná rozplývat a Kreml je nervózní.  

Ale pokud někdo opravdu touží po ruské "vědě," nechť si zakoupí letenku směr východ a nejlépe už tam i zůstane, to naší zemi jedině prospěje, jsem jedině pro. Jakýkoli opačný pohyb z Ruska k nám, však ale vždy skončil katastrofou.  Protože z Ruska k nám ještě nic dobrého nepřišlo a ani nepřijde. Stačí pohlédnout na poslední memento ruského imperialismu na pražském Hradě. 

 

Miroslav Václavek

Šumperk 

 

  

 

Autor: Miroslav Václavek | středa 10.3.2021 17:00 | karma článku: 31,78 | přečteno: 1628x
  • Další články autora

Miroslav Václavek

Rumunsko se nedá milovat nebo nenávidět, Rumunsko se dá jedině milovat, horami jak se dá

A protože je tady další krásný rumunský den, Mirek opět brzy vstává, to bude asi tím časem, který je tady o hodinu napřed a jde vypátrat tajemství těch ranních zvuků, které vypadají jako armádní rozcvička.

21.7.2023 v 17:00 | Karma: 16,07 | Přečteno: 363x | Diskuse| Cestování

Miroslav Václavek

Rumunsko se nedá milovat nebo nenávidět, Rumunsko se dá jedině milovat, horami pěšky

A je tady krásné rumunské ráno. A protože jsem ranní ptáče, které dál doskáče, jako myška jsem vyklouzl ven z chajdy a jdu si popovídat s krajinou.

20.7.2023 v 17:00 | Karma: 13,29 | Přečteno: 316x | Diskuse| Cestování

Miroslav Václavek

Rumunsko se nedá milovat nebo nenávidět, Rumunsko se dá jedině milovat, na kole horami

Je léto a nastalo tradiční stěhování evropských národů. Češi kočují po milionech do Chorvatska a do Polska, k nám zase míří miliony občanů jiných zemí a všechno se to navzájem mixuje jako v jednom obrovském šejkru, kterým potřásá

19.7.2023 v 17:00 | Karma: 16,26 | Přečteno: 377x | Diskuse| Cestování

Miroslav Václavek

Ruský svéráz národního převratu

"My víme, že lžou, Oni vědí, že lžou, Oni ví, že my víme, že lžou, My víme, že oni ví, že my víme, že lžou, Ale stejně lžou." Alexandr Solženicyn

29.6.2023 v 17:00 | Karma: 40,53 | Přečteno: 4159x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Jak alespoň na chvíli slepit rodinu dohromady a nejlépe v Bieszczadech

Jsme se svými bratry zcela atomizováni. Tedy rozdrobeni a roztříštěni, protože každý žijeme úplně někde jinde a to nejen pokud o mé bratry jde, ale vlastně o celou rodinu.

9.6.2023 v 17:00 | Karma: 16,43 | Přečteno: 336x | Diskuse| Cestování
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Taxikáři říkal, že postřílí několik lidí. Policie u duševně nemocného našla pušky

2. května 2024

Psychiatrický pacient si na internetu koupil tři funkční historické brokovnice a tvrdil, že je...

Odbrzděná dodávka se zmrzlinou vjela do davu dětí, několik je vážně zraněných

2. května 2024  15:55

Na západě Kyrgyzstánu najela během kulturní akce do davu desítek dětí ve věku od 9 do 16 let...

Poslanci mohou jednat i přes noc, ANO a SPD odmítají výpověď bez důvodu

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  15:53

Přímý přenos Poslanci mají začít projednávat úpravu zákoníku práce. Stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš...

Bez krytí celníky by Březinova skupina nefungovala, řekl žalobce v závěrečné řeči

2. května 2024  12:49,  aktualizováno  15:38

Soudní projednávání vynášení informací z Celní správy členům tak zvané lihové mafie se dnes dostalo...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!