Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Edvard Beneš, zasloužil se o komunismus a válečné zločiny

Edvard Beneš a jeho osoba v dějinách našeho národa, ještě do dnešní doby požívá značné oficiální vážnosti a je obestřena mnoha mýty. Ač jsou dnes váleční zločinci jeho rozměru souzeni mezinárodním soudem v Haagu, tak jemu se dostává prostřednictvím parlamentu této země poděkování ve formě zákona konstatujícího jeho zásluhy a obyvatelstvo je od školy oblbováno různými dezinterpretacemi našich dějin, v nichž je mu připisována pozitivní role.

Válečný zločinec a masový vrah. Jeden podepisuje druhému.

Vzhledem k tomu, že dnes, dne 24. října je tomu právě 66 let od vydání jednoho z mnoha jeho dekretů, které byly vládou jednoho muže, předznamenávající vládu jedné strany, je třeba seznámit se blíže s tímto pánem, který se hrbí z piedestalů našich měst zvěčněn v kameni, či slitině složené z ušlechtilých kovů.

Poté co bylo zřízením francouzského protektorátu ve střední Evropě nazvaného Československo, jakožto výraz aktu vítězství ve válce evropských nacionalismů zaděláno na jedno z ohnisek války další, znamenalo to příchod jednoho z mužů 28. října 1918 k moci.

Po střelbě do českých Němců v pohraničí nového státu, jímž si neznámý kulometčík pravděpodobně vyřizoval pobělohorské účty, kdy nakonec nebylo ze strany vítěze vyhověno bizarnímu Benešovu nápadu na okupaci natolik velké části Rakouského území, aby vláda Prahy sahala až k Jaderskému moři, se Edvard Beneš plně vrhl do víru zápasu o co největší moc.

Stal se předsedou vlády, byl poslancem parlamentu, ministrem zahraničí i místopředsedou Čs. Strany národně socialistické.

Byl to právě ministr zahraničí Edvard Beneš, kdo 16.května 1935 dohodl uzavření spojenecké smlouvy se Sovětským svazem, tedy s nejhrůznější diktaturou světových dějin a v prosinci téhož roku se mu dostalo i odměny, protože byl po abdikaci T.G. Masaryka díky hlasům komunistických poslanců zvolen prezidentem Československé republiky.

Že tomu tak bylo na pokyn Josifa Džugašviliho vulgo Stalina, je nepochybné. Ostatně tento lstivý Asiat (jak jej nazýval Uljanov vulgo Lenin) dobře věděl, že se mu jeho investice do tohoto muže bohatě vyplatí a přijde čas, kdy se Beneš stane trojským koněm, z něhož se vyřinou kohorty komunistů, přímo dovnitř moci republiky Československé.

Tak se i stalo. Poté co Beneš vydal nacismu Československo svým plánem na odstoupení pohraničí, který je dodnes popisován coby zrada západních spojenců a tato lež je stále trumfem ve hře o moc, Edvard Beneš sbalil kufry, peníze, manželku a odletěl. Namísto toho aby byl tímto aktem navždy odstaven ze hry, stává se poté, co se produkt sovětských komunistů Adolf Hitler obrací proti těm s nimiž společně doposud bojoval proti západním demokraciím, opětovnou figurkou na mocenské šachovnici mezinárodního komunismu.

„V poválečné republice se počet politických stran omezí, zavede se lidová demokracie, nastoupí těsná hospodářská spolupráce se SSSR, která bude vyžadovat přestavbu průmyslu a dopravy, vědecky se připraví první pětiletka.“ Nechal se slyšet Edvard Beneš v rozhlasovém projevu dne 21.prosince 1943, z Moskvy, čímž naprosto jasně deklaroval jakému pánovi a jakému zlu slouží.

Již jako agent sovětského komunismu nazývaný „19.“

Není tudíž divu, že už 3. července 1945, kdy ještě nestačily vychladnout hlavně sovětské „armády osvoboditelky“ drancující údajně osvobozené Československo, pověřil budoucího masového vraha Klementa Gottwalda, vypracováním návrhu na takzvané znárodnění soukromého majetku.

A tak ruka Edvarda Beneše dne 24. října 1945, dlouho před únorem 1948, podepisuje největší krádež v našich dějinách, kdy se socialisté a komunisté, prostřednictvím inkoustového pera zmocnili 60% průmyslové výroby válkou téměř nezasažené ekonomiky, aby ji tak odevzdali imperiálním zájmům Sovětského svazu.

Volby roku 1946 jichž se již nezúčastnily strany, které roku 1935 byly proti zvolení Edvarda Beneše prezidentem byly z veřejné soutěže vyloučeny a zakázány.

V tomto kontextu je nutno vnímat i onu obrovskou etnickou čistku, akty genocidy a krádeží spáchané na těch, kteří se „provinili“ pouze svojí Německou, nebo Maďarskou národností, přičemž „argumenty“, které vedly k tomuto Benešovu zločinu stejně jako ty, kterými je dodnes omlouván, jsou na úrovni těch, které užíval Adolf Hitler k ospravedlnění svého konečného řešení.

Neboť bez vyhnání tří milionů českých Němců, kteří měli svoji vlastní trpkou životní zkušenost s nacistickým „rájem na zemi“ již za sebou a nepochybně by neměli sympatie ani pro ten nadcházející komunistický, by Češi nemohli roku 1946 spáchat svoji volební sebevraždu.

Edvard Beneš, tedy ten, který se neštítil ani toho aby svým dekretem podruhé ukradl již jednou nacisty ukradený Židovský majetek a dále ho „daroval“ komunistickému SSSR je hanbou této země, nikoliv tím kdo se zasloužil o stát.

Že se v budově tohoto „daru“ nalézá bývalé Sovětské, nyní Ruské velvyslanectví, nakonec ale všechno vysvětluje.

Zbývá jen, abychom se to dozvěděli.

 

Miroslav Václavek

Šumperk

Autor: Miroslav Václavek | pondělí 24.10.2011 9:15 | karma článku: 26,83 | přečteno: 2309x
  • Další články autora

Miroslav Václavek

Neříkejte nám pane Fialo, že je všechno v pořádku!

Ano, na první pohled se zdá, že vláda Petra Fialy vykazuje profesionální výsledky. Inflace je těsně nad dvěma procenty, nezaměstnanost klesá ke třem procentům.

20.6.2024 v 17:00 | Karma: 34,11 | Přečteno: 4764x | Diskuse| Politika

Miroslav Václavek

Liebengrad, příběh lásky těch, kteří se měli nenávidět

Liebengrad, to je název mé nové knihy, na které ještě pracuji. Její název je složen z německého liebe, tedy láska a grad jako Stalingrad a jak již název evokuje, odehrává se v Rusku.

29.5.2024 v 17:00 | Karma: 8,38 | Přečteno: 268x | Diskuse| Poezie a próza

Miroslav Václavek

Poslední ostrovy svobody

Svoboda je základní stavební kámen člověka. Je to způsob života, ke kterému byl stvořen a ke kterému ho vede jeho přirozenost a umožňuje mu být šťastný.

22.5.2024 v 17:00 | Karma: 14,15 | Přečteno: 419x | Diskuse| Cestování

Miroslav Václavek

Potkali jsme pořádnou svini...

Tedy, abych to upřesnil, potkali jsme pořádnou bachyni. Ale abych nepředbíhal, protože teprve vstáváme a oknem se dere dovnitř maďarské slunce.

9.5.2024 v 18:00 | Karma: 10,42 | Přečteno: 563x | Diskuse| Cestování

Miroslav Václavek

Sláva i bláto Visegrádu

Roztál sníh a jako každý rok, mne začaly svrbět jisté části těla. Především chodidla, protože ta jsou pro cyklistu nejdůležitější.

7.5.2024 v 17:00 | Karma: 9,66 | Přečteno: 228x | Diskuse| Cestování
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

VIDEO: Výbuch poničil dům, je prakticky na odpis. Na vině může být fotovoltaika

25. června 2024  16:47,  aktualizováno  21:41

V Šonově na Náchodsku zasahovali hasiči u výbuchu v domě. „Pravděpodobná příčina výbuchu je...

Česko zažilo mimořádně teplou noc, tropické horko ohlásila většina stanic

30. června 2024  8:39

Noc na dnešek byla podle meteorologů jedna z nejteplejších v historii měření na českém území. Noční...

Francouzi hlasují v prvním kole voleb, očekává se úspěch nacionalistů

30. června 2024

Na padesát milionů Francouzů v neděli od osmi hodin ráno volí v prvním kole předčasných voleb do...

Lídr labouristů Keir Starmer míří podle průzkumů k premiérskému křeslu

30. června 2024  7:30

Šéf britských labrouristů Keir Starmer před nadcházejícími volbami 4. července, směřuje podle...

Americká rodina žádá od NASA odškodné, na její dům spadl vesmírný odpad

30. června 2024  7:22

Americká rodina ze státu Florida žádá odškodné 80.000 dolarů (zhruba 1,9 milionu korun) od...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!