Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Muži často dosahují orgasmu jen v politice

Když stárne žena, říká se, že její přechodové problémy způsobují snížení libida. Ve skutečnosti je však na vině buď impotentní manžel, nebo jeho sebestředný egoismus, nedostatek citu a fatální ignorace projevit něhu. Když stárne muž, mívá problémy s erekcí a k akci ho může vybudit leda tak druhá až třetí míza, (čti o dvacet let mladší a štědře sponzorovaná milenka), viagra, přičemž každý starší muž, musí mít v kapse Prostenal a nůž! Neboli, k ukojení muž potřebuje prachy, žena lásku.  

    S přibývajícím věkem mužů se také mění jejich zájmy. Zatímco jako mladí proháněli holky, merunu a motorky, s rostoucím věkem zpomalují tempo a přidávají na hloubce tématu.

Muž se snižujícími se sexuálními ambicemi má tendence svůj komplex kompenzovat jinak, a narozdíl od žen, (pečující po svých dětech o vnoučata), tak neproduktivně utrácí většinu času na schůzích či na pivu s kamarády, kde tlachají o fotbale, sexu a politice. Výsledkem toho velmi často je, že se nechá vyhecovat k tomu, aby kandidoval do místního zastupitelstva a spojil tak život s nějakou politickou partají. Když to dotáhne až na starostu, začne své politické angažmá brát vážně a svoji kariéru se snaží zaměřit na vysokou politiku.

Lože doma vychládá úměrně tomu, jak rychle se zhostí vysoké politické funkce.

 

     V poslední fázi dochází k situaci, že ve vzácných chvilkách sblížení se svou starou „starou“ už není schopen náležitého (oboustranného) ukojení, a protože žije v zajetí mýtů, že orgasmus a jeho penis jsou ty nejdůležitější věci v jeho životě, zamíří do jiných revírů jako princ, domnívající se, že své povážlivě kymácející se ego věčně bloudícího hledače štěstí povzbudí políbením mladého poupěte. V momentě, kdy zavětří nějaké mladší fluidum, (než to, vedle něhož lehává doma), které projeví zájem o jeho politickou vizitku (čti peněženku), vyloží si to ovšem tak, že jde o výzvu k oživení jeho rozplozovacích funkcí, a naladěn na novou vlnu rozsévá. Obvykle si přitom ani nevšimne, že se kromě četnosti a oživení jeho orgasmů, úměrně snižuje i jeho konto. Pokud je takový starý mladík již ve vysoké politice, tak to zpočátku není až takový problém – ovšem do okamžiku, než si jeho manželka nenajde nejprestižnější právníky a nezačne se mluvit o rozvodu.

Spolu s jeho oživeným chlapáckým image ale přichází ruku v ruce i bulvár, který se začne šťourat a živit na soukromí jeho nového šťastného milostného života. Navíc, s jídlem roste chuť, a tak obvykle nezůstane jen u jedné milenky, ale občas se stane, že na takového chytlavého mužíka políčí pastičku i nějaká ještě chytřejší lasička, která  kolem něho cíleně cukrblikuje, až si jeho náhle vzrostlé sebevědomí se zpracováním této nové informace a sexuální výzvy neporadí, a on nakonec podléhá v náručí další přítelkyně na pár chvil. To ovšem velmi urazí jeho milenku, s níž začal žít po zavržení manželky, a místo toho, aby děvčata začala soupeřit

o favoritku jeho harému, pochopí, že on je takový mizera a nemorální nemrava, že se od něho odtáhnou obě.

Pokud navíc zplodí s milenkou potomka, opět přijdou na řadu právníci, a řečí bulváru ho oškubou dohola. Muž pak jako opelichaný starý pes, ztrativší postupně jak společenskou prestiž, tak důstojnost – neb co je moc, to je příliš, protože

i v sexuálním harašení platí určitá míra – musí zatáhnout ocas a stáhnout se do ústraní ven z politiky, čímž začne trpět i jeho finanční konto.Tím, jak o něj přestane být zájem, začnou úměrně tomu klesat i jeho podnikatelské akcie a zájem obchodních partnerů, a muž se dostává do nezáviděníhodné ekonomické krize, až musí vyhlásit bankrot. (A to jak ekonomický, tak ruku v ruce i ten sexuální).  Když se navíc přijde i na to, že měl v době svého politického angažmá i nějaké tajné příjmy, spojené s podezřením z korupce, je rád, když všechny zbývající peníze nacpe do kapes advokátů, aby ho vysekali alespoň tak, aby neskončil v kriminále. Svůj život ztemnělý zatemněním mozku v druhé míze, (neboli mužském přechodu), dožije někde v ústraní a v zapomenutí, bez objektivů kamer a fotografů, kteří mu z jeho orgastického fiaska málem zatloukli poslední hřebík do rakve.

Otázkou je, zda má ještě dost sil a schopností na to, aby o tom všem napsal své paměti a přivydělal si tak na studium všech svých nových nezaopatřených dětí, které si opatřil v dědském věku.

Hádejte o kom byla řeč?

 

Co z této bajky plyne za poučení?

Pozor, ženy! Zbystřete, když se váš manžel začne zdržovat déle v hospodě a vede řeči

o politice. To nikdy nemůže skončit dobře! A máte-li ho (ještě) rády, postarejte se o to, aby měl doma co nejvíc práce, plnou ledničku a spoustu dobré krmě, která mu nedovolí se rozptylovat od ukládání tuku do jeho rostoucího pupíku. Neboť i jídlo je pud – stejně jako ten sexuální – a i tyto pudy plného panděra muž těžko překonává. S dobrou prognózou po něm zdědíte nejen jeho penzi, ale i vše ostatní, co po něm zbylo, aniž byste se musely vy, vaše původní děti a vaše bývalé společné hnízdečko lásky nespravedlivě dělit s dalšími ovcemi jeho harému. Neboť prožít svůj život za zdmi harému, toť nejodpornější přežitek zahnívajícho patriarchátu –

a to je každé z nás nedůstojné!

      

Autor: Zdenka Ulmannová | středa 16.1.2008 10:13 | karma článku: 13,93 | přečteno: 1286x
  • Další články autora

Zdenka Ulmannová

Ach, ta pohlavnost!

Tak nějak jsem při pohledu do "ženských" rubrik médií znejistěla, zda jsem vůbec žena. Ani nevím, co si s tímto rozčarováním nad kritérii pro ženu počít.

24.1.2019 v 13:26 | Karma: 16,81 | Přečteno: 756x | Diskuse| Společnost

Zdenka Ulmannová

Konečně komunismus!?

V souvislosti s Babišem bylo řečeno tolik, že už skoro není co dodat... Snad jen, že pod pod vedením dalšího Slováka česká zem konečně dojde po sedmdesáti letech od Gottwalda ke komunismu!

19.11.2018 v 10:22 | Karma: 23,75 | Přečteno: 838x | Diskuse| Politika

Zdenka Ulmannová

U nás v Babišově, aneb vítejme v zemi estébáků!

Čapí hnízdo se stalo novodobým symbolem neodpornějších koloritů minulé totalitní éry a komunistické, estébácké moci. Pokud sociální demokraté setrvají ve vládní koalici s Babišem, podřezali sami sobě větev v příštích volbách.

15.11.2018 v 9:55 | Karma: 31,97 | Přečteno: 1271x | Diskuse| Politika

Zdenka Ulmannová

Logika věci samostatného státu, aneb co vlastně oslavujeme?

Když se připravuje jakákoliv změna, musíme se nejprve ptát, co je motivem, co nám změna přinese v širším kontextu a dlouhodobém horizontu, jakou výhodu změna znamená ihned a jakou do budoucnosti, co díky ní získáme pozitivního, co

26.10.2018 v 11:33 | Karma: 7,78 | Přečteno: 281x | Diskuse| Společnost

Zdenka Ulmannová

Otevřený dopis fotbalistovi

Kam až hodláte zajít ve své aroganci a pocitu nadřazenosti? Zdá se, že přemýšlíte pouze svými údy, leč nikoli mozkem, hodným člověka...

24.10.2018 v 10:13 | Karma: 34,05 | Přečteno: 2217x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

VIDEA TÝDNE: Atentát na Roberta Fica nebo pohřeb Postlerové

19. května 2024  18:23

Událostí číslo jedna tohoto týdne byl na Slovensku, ale i v Česku atentát na premiéra Roberta Fica....

Bylo za útokem na Fica víc lidí? Podle Slováků se chystal i masakr jako v Praze

19. května 2024  16:33,  aktualizováno  18:21

Aktualizujeme Slovenské bezpečnostní složky pracují při vyšetřování středečního atentátu na premiéra Roberta Fica...

Policisté skončili cestou za případem na střeše. Havarovali v křižovatce

19. května 2024  18:05

K ohlášenému napadení spěchali v neděli odpoledne policisté v pražských Modřanech. Po cestě na...

Imigrantů z LGBT komunity v Evropě přibývá. Z domovů je vyhání perzekuce

19. května 2024

Zatímco mnoho ze stovek tisíc migrantů, kteří přicházejí do Itálie z Afriky a Blízkého východu,...

  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik