Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Majkl

25. 1. 2008 19:08
A mimochodem...

...pani Ulmannova, kdyz uz jste to tema nakousla, otazka se sama nabizi: Jakopak to mate s orgasmem Vy?

0 0
možnosti

alex hart

20. 1. 2008 5:56
Láska chybí nám všem

Já to zkusím celé přeložit do češtiny:

Autorka zde tvrdí, že když žena v přechodu ztrácí chuť na sex, je to nedostatkem lásky. Když se totéž děje muži, je to proto, že se mu nechce postavit.

Dále autorka navádí ostatní stárnoucí ženy, které už nebaví sex s manželem, aby manželovo zdraví co nejvíce ničily přejídáním, ato v "dobré" víře, že přežraný manžel nebude sexu schopen a že sexuální abstinenci budou moci svést na něj (ačkoliv dobře vědí že vlastně samy už moc sexovat nechtějí).

Ten článek je prostě celý prodchnutý takovou tou nezkaženou ženskou láskou, která ženám prostě chybí...   

Ano po přečtení tohoto článku mám skutečně dojem, že některým našim ženám dnes prostě chybí láska. Ony jí prostě už neumějí dávat!

0 0
možnosti

Majkl

19. 1. 2008 1:05
Femina natvrdo

Pani Ulmannova, pokud tedy podle Vas je zenske plemeno utlacovanou obeti fuj machistickeho patriarchatu, kam do Vaseho schematu zapada to zde zminene "mladší fluidum, (než to, vedle něhož lehává doma), které projeví zájem o jeho politickou vizitku (čti peněženku)"?

Pisete "A máte-li ho (ještě) rády, postarejte se o to, aby měl doma co nejvíc práce, plnou ledničku a spoustu dobré krmě, která mu nedovolí se rozptylovat od ukládání tuku do jeho rostoucího pupíku" - a proc ne "milujte ho a hyckejte, vychovavejte ho a nechte si od neho rovne oplacet"? Vas tahle moznost nenapadla?

No a k "Neboť prožít svůj život za zdmi harému, toť nejodpornější přežitek zahnívajícho patriarchátu" - beze srandy a ironie, byt haremovou konkubinou zas tak spatny bejt nemuselo.

0 0
možnosti
L

lladyss

17. 1. 2008 23:42
Proboha

buďte shovívaví nebo přestane psát a jiné takové střevo tu nenajdeme.

0 0
možnosti

Majkl

19. 1. 2008 1:06
Re: Proboha

Vazne se snazim! :o)

0 0
možnosti

dedit

17. 1. 2008 19:02
Konecna jedne existence - Ulmanova

Toto bylo jeste slabota od pani Ulmanove. Vetsi trosku zivici se z nenavisti k muzum sem zatim nevidel. Jine alespon mlci a pouze pracuji na valce proti ZLU - vsudypritomneho patriarchatu. Tato dusevne nemocna pani vsak u toho jeste kvili. Profackovat a hodit do studene vody!!!!!  Samozrejme v prevleku za zenskou aby na vas nepodala trestni oznameni...TFUJ A HNUS ZENSKA;-(

0 0
možnosti
K

Kakarel

16. 1. 2008 23:00
náhled

Vždycky jsem byl názoru, že v posteli je nejlepší neukojená feministka středního věku, majíci doma hňupa-podpantofláka, s čelní pleší až dozadu. Feministka ovšem musí být ,,trochu,, nalitá!!! Toť podmínka! A pak se dějí věci! Pár kil navíc nevadí!!! Naopak! To by potom dotyčná rychle přestala psát do různých médii a zmizely by i organizace typu Jihočeské matky! Děvčata, přestaňte psát blbiny a začněte používat ten pro nás tak milý orgán! Pro blondýny: mozek to není! Přejí Vám ničím nerušený kvalitní, vysilujíci sex a milý úsměv v práci i na šéfa.;-D:-P:-P;-D

0 0
možnosti

petr stursa

17. 1. 2008 3:14
Re: náhled

Postelova predstava nemyte vousate feministky s bohatymi kaderemi na tucnych lytkach pusobi pomerne odpudive.

0 0
možnosti
AH

nyny.

16. 1. 2008 20:12
no tedy chichi

Nějak jste nám zabrousila přímo do pornografické sféry. Ale já jsem nepochopila o koho jde, páč jsem zatím ještě nenarazila u těch politiků nikoho, komu by zbyly oči pro pláč, vyvětraná peněženka a opuštěn někde dožíval své dny, hihi.Zatím se všichni (nebo alespoň ti viditelní) s milenkou oženili a vcelku jim to ještě prospělo, alespoň tedy na oko.A zřejmě i finančně, mladé manželky motivují ...checht.Taskže fakt nezbývá nežli zauvažovat, že by osobní problémek ? Já tyhle broučky neobhajuji, milenky ženáčů nazývám pouze oním slovem, které tuším v maďarštině znamená zatáčka, ale zas na druhou stranu, když semilostivé paní podaří pánečka za takovou potupu pěkně oškubat, věřte, že vše přebolí a paní vydechne a koukne po světě a zjistí, jak je úžasný, že se toho onoho zbavila.Takže všechno zlý....a pak teprvka to bude to pravé libido hihi

PS: toho psychiatra fakt potřebujete, u vás to vysloveně graduje, za rok budete chlapy v ulicích střílet kulometem a to by jich byla škoda,některých

0 0
možnosti

Stará kára

16. 1. 2008 17:27
My to víme už dávno

Vaše problémy jsou nedostatek orgasmu. (Prosím, neberte to jako obvyklou odpověď  ženě. Nepoužívám takové taktiky. U vás to myslím naprosto váženě. To nemůžete - proboha - místo ťukání do klávesnice masturbovat?)

0 0
možnosti

Pepan A2

16. 1. 2008 18:34
Re: My to víme už dávno

Nemůže, umazala by si klávesnici.;-D

0 0
možnosti

Ondřej Šlechta

16. 1. 2008 16:22
běžte se léčit, osobo

Rv(Y)

0 0
možnosti

Zdena

16. 1. 2008 16:37
Re: běžte se léčit, osobo

To jsem říkala paní Ulmannové už dávno, že se má jít léčit, ale to víte, každý cvok se považuje za normálního a vidí blázny v těch druhých. S tím orgasmem - to jsou jen kyselé hrozny! Nedivím se, že je sexuálně neukojená, vzhledem k tomu, jak přišla ke svému manželovi. Docela sprostě ho přebrala jiné ženě (sama se k tomu přiznala), pak ho doslova uhnala a teď ho, chudáka, ještě týrá. Pak se diví, že vztah nefunguje a z ní je zapšklá a zhrzená manželka, která rychle zakládá stranu, ve které jsou stejně zapšklé a zhrzené manželky, aby to těm chlapům pěkně společně vytmavily. A když vidí šťastnou ženu, které to v partnerství klape, je závistí bez sebe a snaží se jí vztah narušit tím, že píše jejímu partnerovi výhružné dopisy, aby svou partnerku zmlátil, jinak se postará, aby přišel o práci atd. Tak to je p. Ulmannová, "bojovnice proti domácímu násilí".

0 0
možnosti

CHYREN

16. 1. 2008 15:35
Ani jsem nepřečetl druhý odstavec..!

;-D;-D takové nesmysly...

0 0
možnosti