Konečně komunismus!?

V souvislosti s Babišem bylo řečeno tolik, že už skoro není co dodat…  Snad jen, že pod pod vedením dalšího Slováka česká zem konečně dojde po sedmdesáti letech od Gottwalda ke komunismu!

Co vlastně byl a znamenal rok 1989? K čemu a komu posloužila „sametová revoluce“? Dnes je to konečně zjevné a jasné. Když už komunisté v roce 1989 nezvládali veřejné masírovat a manipulovat mínění tím, jak je komunismus skvělý, a bylo pro ně stále složitější diktovat režim v této zemi pod vládou jedné strany KSČ, jednoduše se zakuklili, a podobně, jako na principu buněčného dělení, transmutovali, namnožili a infiltrovali své klony do dalších politických organismů této společnosti. Ani si nemuseli dát práci se vstupem do ilegality a podzemního boje, neboť čeští voliči jsou natolik prostoduší, že tuto lest neprokoukli. A tak se stalo, že ti bývalí estébáčtí a sadističtí bolševici typu Grebeníčkové a jejich potomci, prostě jen plynule přešli z jedné strany do jiných, kde nabírali sílu, a po dvaceti letech dostatečně silní zasadili finální úder. Protože dnes už je zřejmé, kdo jsou voliči ANO a voliči Miloše Zemana. Jsou to ti překabátění komunisté, udavači, pomocníci státní bezpečnosti a domovní důvěrníci, kteří nás zase zavlečou za železnou oponu a budou kšeftovat s výjezdními doložkami, až se Česko zase stane pro západ tradičně nedůvěryhodné vzhledem sympatizaci k bolševismu východních tradic.

Píše se listopad 2018.  Se svými kryptokomunistickými lídry premiérem Andrejem Babišem a prezidentem Milošem Zemanem - a za mocné podpory těch kryptokomunistických voličů, (na něž je vždycky spoleh, neboť hloupost je nesmrtelná) – se opět ujímají otevřené moci.

Protože komunisté NIKDY, NIKDY NIKDY NEODSTOUPÍ!

A dnes, 19.listopadu 2018 to tady máme! Premiér Babiš bude - po předchozím vyšlapaným chodníkem od  - jednat s komunisty o podpoře té neoficiální komunistické partaje ANO.

 

Už je to tady!  UŽ JE TO TADY! UŽ JE TO TADY!!!

Autor: Zdenka Ulmannová | pondělí 19.11.2018 10:22 | karma článku: 23,75 | přečteno: 838x
  • Další články autora

Zdenka Ulmannová

Ach, ta pohlavnost!

24.1.2019 v 13:26 | Karma: 16,81

Zdenka Ulmannová

Otevřený dopis fotbalistovi

24.10.2018 v 10:13 | Karma: 34,05

Zdenka Ulmannová

Kousek čisté země

13.9.2018 v 19:58 | Karma: 13,71