Jaderné elektrárny v pásmech seismického neklidu staví jen šílenci!

NENÍ JiSTÉ, JESTLI SE SVĚT ZBLÁZNIL už dřív, anebo má stupidita schopnost GEOMETRICKOU ŘADOU NARŮSTAT. Ale fakt je, že se dějí věci, nad kterými rozum stojí a duše zapláče.

 

Jakoby všechno bylo vzhůru nohama a už neexistovala žádná rovnováha. Nevím, zda je to poruchou gravitace, ale každopádně jestli se něco vychýlilo a stalo se úchylným, pak to způsobili lidé. Tedy, přesněji řečeno, spíš muži, neboť patriarchát je nejvíce zatuchlý a zapáchající totalitní systém, který kdy člověk zavedl. A důkazem toho, že tu zahnívá už nejmíň pět tisíc let, jsou všechny ty datované a nezmapované války, boje, bitvy a násilné krvavé řeže, ve kterých byli hlavními iniciátory i aktéry právě oni, muži. Jejich děsivé plémě, založené na jalovém, stupidním siláctví, rváčství a potřebě řešit neshody násilím. A právě tato bojechtivost je největší zhoubou, která veškerý "pokrok" neustále strhává mílovými kroky zpátky, do jeskyní a na stromy.

   Ostatně, nastavět jaderné elektrárny v pásmech seismického neklidu mohou jenom stupidové. A pochybuji, že by do jaderné politiky Japonska mohly kdy promlouvat a rozhodovat ženy!

Kdyby dospělí muži zůstali na mentální úrovni dětí, nejspíš by to současnému světu prospělo. Jenže problém je, že oni vyrůstají v agresivní, brutální, krvelačné, tyranské a bojechtivé testosteroňáky, kteří si svůj mentální potenciál musí dokazovat vzájemným bušením do hlav.

   Jenže jak to udělat, aby svět vládnoucích mužů zůstal aspoň na duševní úrovni dětí...?

(Tím ovšem nechci tvrdit, že by i mezi ženami nebyly skupinky zblblých zmanipulovaných mužatek typu naší bývalé ministryně armády, nebo že by se mezi muži nenašly výjimky osvícených jedinců, kteří už vyspěli na úroveň přemýšlejících bytostí, a potřebu dokazovat si inteligenci násilím a bojem nemají; pár jich dokonce takových znám osobně).

Ale ze všeho nejvíc mě štve, že si z tak normálního stavu, jako je mír, kšeftmani na úrovni manžerů zeměkoule udělali rohožku, o kterou si otírají své licoměrné pusy, a současně s pofidérní "dobročinností" naoko jedním dechem kšeftaří se smrtí, znásilňováním a "lidskými zdroji". Což není i pojem "lidské zdroje" jen okrasnějším výzazem pro stále pokračující otroctví a vykořisťování?!

Takže to, co se nyní děje v souvislosti s děsivými přírodními jevy, nepochybně souvisí úzce i s tím, jak se světem zacházejí a rozhodují o něm, až na výjimky, muži. Planeta Země se pod kuratelou mužů stává jasně neobyvatelným torzem, proděravělým jako ementál ať už desítkami tisíc pokusných podmořských jaderných výbuchů, anebo šílenými experimenty v tajných laboratořích.

Proto je asi na pořadu dne otázka: Pánové, nechtěli byste se už konečně vystřelit někam na Mars?! Že by totiž tady na Zemi mohl konečně nastat klid, mír a pokoj.

 Kdyby kontrolu nad vojenským arzenálem měly možnost převzít ženy, tedy ty nezmanipulované nezmužštělé ženy, které si uvědomují zhoubnost militarismu, pak by žádný vojenský zákon - hlavně ten o neuposlechnutí stupidního rozkazu k zabíjení - neměl šanci! Protože by se z tanků vyrobily autobusy pro rozvoz dětí do škol, všechny bomby a střely by se přetavily v explozi radosti, vzdělanosti a lidské důstojnosti, a z drahých vojenských termo-samopalů a jiných šíleností by se vyrobily věci, které doopravdy dokážou sloužit lidem. Jestli si totiž někdo myslí, že nášlapné miny, kulomety a ostatní zhůvěřilosti mají smysl a mohou něco vyřešit, pak je tady někdo blázen! Přece i každé malé děcko ví, že permanentní pozuby ozbrojená obrana, která vyvolává strach na druhé straně a způsobuje další nesmylnou pozuby ozbrojenou obranu, je jasně potenciální válka.

Pokud o tomhle někdo nepřemýšlí - nebo předstírá, že to nevidí a dělá, jako by se ho to netýkalo - pak sám sebe dostává do pasti.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdenka Ulmannová | středa 16.3.2011 8:56 | karma článku: 9,60 | přečteno: 2110x
  • Další články autora

Zdenka Ulmannová

Ach, ta pohlavnost!

24.1.2019 v 13:26 | Karma: 16,81

Zdenka Ulmannová

Konečně komunismus!?

19.11.2018 v 10:22 | Karma: 23,75

Zdenka Ulmannová

Otevřený dopis fotbalistovi

24.10.2018 v 10:13 | Karma: 34,05