Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

niceguy

12. 5. 2011 13:40
????

WTF...???!!!

0 0
možnosti

Hadati

21. 3. 2011 7:54
ad absurdum

Pominu, že si tu madam přeje utopický sluníčkový svět (kdo by taky ne) a že bez válek by nebylo pokroku (ano, první užití předmětu člověkem bylo užití kamene, klacku k vedení války s jinými kmeny lidí) a tedy bychom asi, kdyby bylo po jejím, žili na stromech (pravděpodobněji bychom ale spíše vyhynuli). Když pominu toto a vezmu v potaz to, že za vše špatné mohou muži, proč tedy ženy nesvrhnou v demokratických volbách tyto zlé muže a nezvolí do čela ženy? Dle statistik je v ČR více žen, než mužů. Pokud si tedy stěžujete na zlé pohlaví, stěžujte si i na pohlaví, které to nechává dopustit (ad absurdum)

0 0
možnosti

akuhtr

19. 3. 2011 13:55
hmmm muži na Mars...

už to vidím.... by mě zajímalo jak se tady zvládnete oplodňovat sami, technologie na to nejsou... na obou planetách by nastal mír... tedy.. mír týkající se pouze válek vedených zbraněmi. Nekonečná válka života (bakterie a viry vs cokoliv vyššího, antilopy vs lvi, vlci vs ovce,...) Válka není výmysl člověka... dokladem toho jsou po zuby ozbrojení živočichové (no dobře... zuby vyzbrojení) - predátoři. Ani účel války se nezměnil, stále to je jen o tom získat zdroje a je jedno jestli zdrojem je otrok, půda, nebo maso kořisti. Některé živočišné druhy žijí téměř výhradně jako členi armády (vlčí smečky,...) válka není nic neobvyklého, člověk to jen trochu rozjíždí ve velkém, neboť má větší množství zdrojů které chce/potřebuje

0 0
možnosti

Kewell

16. 3. 2011 23:53
hmm pani chytra

Jen pro informaci, nebylo to zemetreseni co zpusobilo problemy s elektrarnou a nebyt muzu tak tady ta mila pani stale zije v jeskynich a na stromech;-)

0 0
možnosti

echo.3

16. 3. 2011 16:43
Píšete texty kapele?

Tady máte 2x pozuby

        :o))

A jste v pasti. A

0 0
možnosti

z-VV-na-bliti

16. 3. 2011 16:34
Muhahaaa!

Tak tenhle se fakt povedl, pripomnel mi, ze bych si mohl obnovit RSS, aby mi ty perly neunikaly. ;o)

-

Japonsko (ktery na geologickejch zlomech mimochodem lezi cely) jste odbyla jednou vetou.

-

Kdy ze Vas naposled nejakej testosteronovej rvac prefiknul? Z toho textu krom nenavisti (jakoze to je ten citlivej zenskej pristup?) frustrace primo cisi.

0 0
možnosti

dva mraky

16. 3. 2011 14:15
hysterický jekot

Použitý font je blogovou obdobou hysterického křiku

0 0
možnosti

LEVICOVÝ INTELIGENCENT

16. 3. 2011 11:51
fíha,

úchylnější blog už jsem dlouho nečet;-D;-D Co sis před tím psaním šlehla?;-D

0 0
možnosti

petrhajek.blog.idnes.cz

16. 3. 2011 11:26
normálně se k ženám chovám slušně a gentlemansky,

ale u vás to prostě nekde: madam, vy jste ale ...pííííp... jak Brno.

když teda pominu nesmyslnou, štvavou a útočnou část článku (což je většina), tak jen jednu otázku: co byste tedy doporučila Japoncům, jako kvalitní a stabilní zdroj energie, když nemají surovinové zdroje (a kdyby měli, asi byste řvala, že pálí uhlí, ropu a plyn) ani jiné vhodné přírodní podmínky.

A ještě se zeptám: jaké máte vzdělání a znalosti v oblasti ekonomiky, politologie, diplomacie, energetiky a vojenství, když byste to všechno tak šmahem vyřešila?

0 0
možnosti

isabell

16. 3. 2011 11:35
Re: normálně se k ženám chovám slušně

Vzdělání na to nemá, ale asi si myslí, že na to stačí mít pár mléčných žláz :-/

0 0
možnosti

Folcwine

16. 3. 2011 10:54
Atom je bezpečný

Nesouhlasím s blogem. Atomové elektrárny v japonsku takřka bez úhony přežili zemětřesení 9 stupně rš. Teprve následné tsunami závažně poškodilo chladící okruhy. Japonci počítali s přílivovou vlnou o 1 metr nižší.

Informace o haváriích ve Fukušimách jsou dostupné a průběžně aktualizované (ne jak za komančismu až dlouho po havárii).

Jestliže ta atomová elektrárna vydržela takové zemětřesení, tak to považuji za hodně bezpečnou technologii. Po Fukušimách bude ještě bezpečnější. Podobné zelené pindy od lidí co problematice atomu nerozumí mě nechávají chladným.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik