Žijeme v bludech, ale naštěstí jsme všichni pacienti MUDr. Ivana Davida

Země neobíhá kolem Slunce a my nežijeme na jejím povrchu, neplatí zákon zachování energie, stejně jako se mýlil Newton nebo Pascal. Rusko není agresor, ale obránce, a Ukrajinci si Rusku na truc devastují zemi a vraždí své občany. 

Zkrátka všechno je jinak a my prosťáčci žijeme v bludech, které nám předkládá propaganda, kterou kdosi ovládá – patrně Ilumináti převlečení za ukrajinské nacisty (nebo ukrajinští nacisté převlečení za Ilumináty) – a to z toho důvodu, aby tento zkažený svět zcela rozvrátili. Jen málo lidí prozřelo, ale jejich moudrost a jasnozřivost je zesměšňována, a tito „vyvolení“ jsou dehonestováni tou zmanipulovanou částí veřejnosti. Není určitě náhodou, že se tyto brilantní mozky a ryzí charaktery sešly ve Straně přímé demokracie Tomia Okamury.

I na základě aktuálních informací z Europarlamentu usuzuji, že jedním z nejvýznačnějších proroků světa zbaveného bludů je europoslanec za SPD Ivan David. Tento bývalý skvělý psychiatr, politik ČSSD, ministr zdravotnictví Zemanovy vlády a nyní člen skupiny „Identita a demokracie“ EP se rozhodl navzdory všemožným protivenstvím otevřít nám všem oči. Konečně jako lékař přísahal, že bude pomáhat, a proč léčit jen jednotlivce, když lze léčit lidstvo jako celek. V rámci své odbornosti se rozhodl pracovat na terapii zbavení se veřejnoprávních bludů, ruského stihomamu, západoevropské paranoi, amerického psychopatismu, putinofobie a ukrajinofilie. Jak je patrné, naložil si pan poslanec pořádný ranec, ale já věřím, že s podporou svých skvělých spolustraníků to zvládne a svět brzy prozře.

Základní Davidovy teze:

  • Anexe Krymu byla zcela legitimní
  • Putin byl k útoku na Ukrajinu donucen Západem a Spojenými státy
  • „Majdan“ byl nacistický puč vedoucí ke genocidě tisíců Rusů
  • Rusko se oprávněně cítí být ohroženo ukrajinským jaderným arzenálem a biologickými zbraněmi, které na území pro ti Rusku vyrábí USA.
  • Důvěryhodné informace poskytuje pouze ruská strana, všichni ostatní lžou nebo podléhají ukrajinské propagandě
  • Neexistují žádné relevantní důkazy o ruském napadení civilních objektů, o vraždění civilistů, znásilňování a rabování. Vše je pouze propaganda.
  • Ukrajinští nacisté vraždí vlastní občany a pustoší vlastní zemi

Jen k osvětlení mé víry v Davidovu genialitu a morálku, a také jako podnět k zamyšlení uvedu několik komentářů bořících obecně přijímané bludy, na kterých je tzv. „Davidova (nebo také Váňova) terapie“ založena:

Jeden z nejčerstvější příspěvků:

„Útok v Krametorsku byl zjevně dílem ukrajinské armády. Nejenže byla použita Točka U, kterou Rusové na Ukrajině nepoužívají a původně ukrajinský propagandista Arestovič uvedl, že jde o raketu Iskander, kterou užívá ruská armáda. Nejenom, že poloha zadní a přední části rakety ukazuje, že musela být vypálena z území ovládaného ukrajinskou armádou, jak je ukázáno na videu, ale navíc zahraniční zpravodajové objevili na těle rakety evidenční číslo, z něhož je patrné, že raketa patřila ukrajinské armád.”https://www.facebook.com/MUdrIDavid/posts/1600255817081590

Tento příspěvek správně pochopili jen v Rusku, což je patrné z „reakce“ agentury TASS.

“Ministerstvo obrany prohlásilo, že všechna prohlášení představitelů kyjevského nacionalistického režimu o údajném, raketovém útoku‘ Ruska na železniční stanici v Kramatorsku z 8. dubna jsou zcela nepravdivá a jsou provokací. Dne 8. dubna ruské ozbrojené síly neměly v Kramatorsku žádné palebné úkoly, a ani se to neplánovalo. Ministerstvo poznamenalo, že taktické rakety Točka-U, jejichž trosky byly nalezeny poblíž kramatorské železniční stanice a příslušné záběry zveřejnili očití svědci, používaly pouze ukrajinské ozbrojené síly. Ministerstvo obrany poznamenalo, že 14. března zasáhla podobná raketa Točka-U centrum Doněcka, divizi 19. samostatné raketové brigády ukrajinských ozbrojených sil, přičemž na místě zahynulo 17 lidí a dalších 36 civilistů bylo zraněno.“

K osvětlení aktuální situace je třeba pohlédnout Davidovýma očima do nedávné minulosti:

Zločinci, kteří podporovali násilný puč Majdan, podporovali nacistické skupiny na Ukrajině, zastřelili Donbas a způsobili genocidu tisíců Rusů, vybudovali americké vojenské základny na Ukrajině (a jinde) a odstavení zpustošili návrat jaderných zbraní na Ukrajině, vybudovali laboratoř pro biologické zbraněmi tam dosáhl bezprostředního ohrožení bezpečnosti Ruska a tím ho vyprovokovaly k agresi vůči Ukrajině. Nejpostiženějšími oběťmi této politiky jsou mírumilovní občané Ukrajiny, ale i ti, kteří se nechají   nacistickou propagandou, ruští občané a také občané členských zemí EU, nejchudší v nejchudších zemích. Profitovat budou USA, které proces organizovaly, Čína a některé další země, přesněji akcionáři a vlastníci firem... https://www.facebook.com/MUdrIDavid/posts/pfbid02tP3wnMoRUqJCJojuRJWaFJuYehDPKRWzAjKn15xmJWySGEDJsAyEyhoXizmMyzZJl ( text je uveden bez oprav a úprav)

Za pozornost stojí i rozhovor na ČT24 v roce 2021:

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/221411058040426/

***

Další zdroje informací o tomto výjimečném muži a jeho názorech:

https://www.europarl.europa.eu/meps/cs/197556/IVAN_DAVID/home

https://www.facebook.com/MUdrIDavid/

https://twitter.com/IvanDav73523299?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

https://neovlivni.cz/cesky-europoslanec-utok-v-kramatorsku-spachali-ukrajinci/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Poznámka:

Pokud někteří čtenáři odhalí v článku autorův ironický a sarkastický přístup, bude to známkou jejich znalosti autorových názorů a postojů a taktéž pochopitelně jejich čtenářské vyspělosti.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Turner | úterý 12.4.2022 11:19 | karma článku: 25,14 | přečteno: 653x