Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Odhalitel zrádců je věrným soudruhem do té doby, než je sám jako zrádce a škůdce odhalen

Odhalitelské perpetuum mobile nádherně fungující v kolébce světaspásného hnutí, která se vzdor předstírání, že prý je dnes čímsi úplně jiným, více než sto let věrně drží osvědčených historických zvyků.

...

Začneme osvobozjícím poznáním, že i samotný taváryšč Lenin se v závěru svého života projevil jako pobloudilý škůdce a překážka jedině pravé revoluce. Byl proto zcela poprávu ponechán v ústraní, izolován od jakéhokoliv vlivu na bolševickou stranu a členy jejího vedení. Snažil se jak mohl, psal dopisy... Ty však prozřetelně mizely a do rukou adresátů nedoputovaly.

Když Lenin zemřel, bylo odhaleno, že rovněž soudruh Trocký je zrádce. Taváryšči Kameněv, Zinovjev, Bucharin a Stalin odsoudili bludnou nauku bývalého soudruha Trockého, vyhnali ho a později nechali zavraždit.

Ale po několika letech se ukázalo, že Kameněv, Zinovjev a Bucharin jsou také nepřátelé a škůdci. A tak je bolševizmu věrný taváryšč Jagoda zatkl a nechal popravit. O něco později Jagodu bystře odhalil a nechal popravit Ježov. Ale po několika letech se ukázalo, že Ježov nebyl žádný soudruh, ale obyčejný zrádce a nepřátelský agent. Ježova tím pádem zatkl a nechal popravit Berija.

Mezitím se ale také soudruh Tuchačevský ukázal jako škůdce z nejhorších. Ovšem soudruh Tuchačevský pro změnu považoval za zrádce a škůdce soudruha Stalina, který mu prý měl přispěchat na pomoc v roce 1920 při tažení do Polska, ale jaksi se „zdržel“ a nedorazil. Stejně se ale nakonec nad nebe jasněji odhalilo, že zrádcem nejzavilejším je soudruh Tuchačevský a byl proto popraven.

Ve třicátých letech soudruh Stalin za vydatné pomoci soudruha Kaganoviče řečeného „Železný Lazar“ odhalil jako zrádce a nepřítele celou Ukrajinu, pročež tam byl násilně vyvolán hladomor.

(Mimochodem soudruh L. Kaganovič se osobně také zasloužil o bdělé odhalení soudruha Bucharina jako zrádce a zaprodance)

A soudruh Stalin, díky své nejvyšší státnické jasnozřivosti, rozjel ve třicátých letech „Velkou očistu“. Podepisoval denně takové množství rozsudků smrti nad „zrádci“, že by jej jistě bylo třeba politovat, že ho z takové obětavé služby vlasti bolela ruka. A tak tam namísto podpisu dával parafu „Z“.
Ejhle pravý původ písmene „Z“ na mírových vozidlech při nynější veskrze lidumilné „specraciji“ proti Ukrajině.

Za nějaký čas poté však stejně vyšlo najevo, že Stalin byl původcem škodlivých deformací. Kromě toho si všichni soudruzi uvědomili, že Berija je taky zrádce. Proto Žukov zatkl Beriju, který byl posléze popraven. Brzy se ale Chruščov dozvěděl, že Žukov je nepřítel a spiklenec. Vyhnal tedy Žukova za Ural. V důsledku odhalení Stalinových deformací už pro něj ani nebylo místo v mauzoleu a upřímní soudruzi vedení Chruščovem rozehnali bývalé politbyro. Uplynulo několik let a ukázalo se, že také soudruh Chruščov byl podvodník, dobrodruh a nepřítel, který hrubě deformoval Stalinovo učení. A tak soudruh Brežněv poslal Chruščova eufemisticky řečeno do domácího vězení. Lidé, kteří tehdy pomýšleli na takzvané „uvolnění poměrů“, byli rovněž odhaleni jako zrádci, agenti prohnilého kapitalizmu a odpadlíci od pravověrného komunizmu. Veskzrze ušlechtila napravitelská expedice byla poslána také k nám v srpnu 1968, abychom byli navěky zachráněni od odpadlictví a pošilhávání po hnusných kapitalistických vykořisťovatelích.

No a pak se za jistou dobu jasně prokázalo, že soudruh Brežněv také byl škůdcem – Byl příčinou stagnace! A to i přesto, že on sám se velmi snažil, když se zásadově zbavil svého původně nerozlučného soudruha Kosygina, jenž byl zjevně pomýlen a proto zmizel ze scény takovým způsobem, že se na jeho jméno téměř úplně zapomnělo.

Po Brežněvovi následovali další dva světlí vůdcové (Černěnko a Andropov). Především Andropov však stačil hbitě odhalit škůdce z předchozího politbyra a prý proslul léčivými tabletami „andropin“, které se léčeným jedincům podávaly u zdi v malých dávkách.

Pak ale přišel osvícený taváryšč Gorbačov. A ukázalo se, že celá komunistická strana byla snůškou škůdců, ale teprve teď se vše úžasně zachrání a krásně přestrojí. Pak se Sojuz sesypal a Gorbačov se ukázal být zrádcem, zkrátka agentem Západu... Zatímco soudruzi následující po Gorbačovovi, Jelcin a Černomyrdin, se rovněž proflákli jako nejhorší škůdci a zaprodanci, když zpackali první mírovou misi v Čečensku (1994-96). Jejich jména zmizela v propadlišti dějin, téměř nikdo si dnes na ně ani nevzpomene.

Vše nyní spásně napravuje Velký Vladimír Vladimírovič, který jasnozřivě odhalil, že všichni po Stalinovi, snad jen s výjimkou Brežněva, byli totálně pomýlení a je třeba se urgentně navrátit k ryzí Stalinově politické praxi. Ukrajina byla po stalinsku znovu odhalena jako odpadlík a zrádce, proto byl zahájen laskavý a vlídný proces jejího „přesvědčování“.
Jako zrádcové nejhorší také byli ostražitě identifikováni např. Boris Němcov, Anna Politkovská, Alexej Navalnyj a další. Odpadlíkem a zrádcem se neodvratně stal i do té doby zdánlivě věrný soudruh Prigožin. A taky to tak s ním dopadlo, včetně celého letadla.

Zkrátka nelze nemít nadějné očekávání, jaké další světlé zítřky tam ještě nastanou. Jak se ono tolikrát osvědčené perpetuum mobile „odhalování zrádců“ zas přenádherně a spásně projeví.

...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Trizuljak | sobota 27.4.2024 21:04 | karma článku: 38,43 | přečteno: 3154x
  • Další články autora

Marek Trizuljak

Fotoblog ’’italsko – moravský’’

Krajina jižní Moravy údajně připomíná Itálii. Není to zase až tak úplně pravda, snad jen o Mikulovu a jeho okolí by se to dalo říci s hodně velkou nadsázkou.

8.5.2024 v 18:26 | Karma: 19,14 | Přečteno: 246x | Diskuse| Fotoblogy

Marek Trizuljak

Květen s náladou klidu, pokoje, míru...

A občas možná i dramatičtějších nálad v krajině. Pokoj ve vlastním nitru, to je věc složitější, ale vždy stojí zato

3.5.2024 v 21:35 | Karma: 17,24 | Přečteno: 189x | Diskuse| Fotoblogy

Marek Trizuljak

K „zázračnému“ tématu o chcimírovství a chciválcích

Oba novotvary: chcimír a chciválek jsou geniálním produktem našeho vždy kreativního nakládání s rodným jazykem. Navrhuji nebrat je vůbec jako hanlivé nálepky, ale spíše jako folklór: milé a humorné ozvláštnění konverzace.

1.5.2024 v 20:34 | Karma: 33,87 | Přečteno: 1652x | Diskuse| Společnost

Marek Trizuljak

Ptactvo nebeské, vždy obdivu hodné

Samo téma je natolik krásné a obsažné, že několik fotografických cvaknutí je zdaleka nemůže obsáhnout.

30.4.2024 v 13:08 | Karma: 19,33 | Přečteno: 205x | Diskuse| Fotoblogy

Marek Trizuljak

Je dobry, gdeš só nekde věce eště stále takovy jak majó bet

Fotoblog s humornou nadsázkou. První Avenue ve vesničce naší střediskové (správněji řečeno První Eveňjů) je neuvěřitelnou scénou pro obveselení občanů, různé výstřelky a taškařice.

25.4.2024 v 19:13 | Karma: 29,29 | Přečteno: 1832x | Diskuse| Fotoblogy
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Okamura předčítal Trumpův projev a na obstrukce dorazil i hokejový králík Bob

10. května 2024  5:43,  aktualizováno  11:17

Přímý přenos Do parlamentu na bitvu o korespondenční volbě dorazil i symbol hokejového šampionát, maskot králík...

„Do války se chodí zabíjet.“ Ukrajinský ministr hájil i povolávání vrahů

10. května 2024  11:02

Ukrajinský ministr spravedlnosti Denys Maliuska se domnívá, že z vězeňského systému by mohlo být...

V podezřelých časopisech publikoval i Havlíček. Nejsou predátorské, hájí se

10. května 2024  8:54,  aktualizováno  10:59

Místopředseda opozičního hnutí ANO Karel Havlíček zveřejňoval vědecké články v podezřelých...

Kupka věří v medaili, Babiš ve zlato. Politici tipují, jak dopadnou čeští hokejisté

10. května 2024  10:58

Hokejové mistrovství světa v Praze tradičně láká i politiky. Osobně se na zápasy Čechů do O2 areny...

  • Počet článků 1011
  • Celková karma 24,21
  • Průměrná čtenost 1182x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy