Nejzavilejším nepřítelem Ruska je Austrálie

No jistě! Nejzavilejším nepřítelem Ruska je Austrálie, která se zákeřně krčí na posledním místě seznamu, aby pak mohla, číhaje ze zálohy, Rusko "osvobodit" a ochránit tak asi 12 nebo 15 svých občanů tam pobývajících. 

...

Laskavé varování pro ctěné a útlocitné čtenáře: Převážným žánrem článku je absurdní humor, který se v žádném případě nevyrovná nepřekonatelné realitě "seznamu nepřátel"
... 

Austrálie je vážně nebezpečná, protože díky své těsné blízkosti s Ruskem je může hravě obklíčit, žejo. A taky jsou to protinožci, čímž jsou ještě podezřelejší. Fakt, snad nebezpečnější než Austrálie je už jenom Antarktida, která má jedinečnou polohu k obklíčení Ruska úplně ze všech směrů po celém glóbu.
Žel, s naší zemí je to taky vážné, když se pan Lavrov mezi řečí pochlubil, že to byli oni, kdo nám zabili Ferdinanda. (Kdoví, třeba se chvíli předtím začetl do archivů carské tajné policie).
Zatímco paní mluvčí řekla, že prý Česko musí pochopit, s kým má do činěníAno, milá paní, my bohužel víme už dávno, kým máme do činění.

...

Otázka pro Rádio Jerevan: "Jaká je podle vás definice nepřítele?"
Odpověď: "Když někomu na jeho území provádíte útoky bojovými otravnými látkami anebo výbušninami a on se proti tomu ohradí, tak je to hrubě nevděčný nepřítel. A když se jej někdo zastane, tak to je ohavné nepřátelské spiknutí".
...

Otázka pro Rádio Jerevan"Jaká je definice přátelsky vedeného, vzájemně výhodného mezinárodního obchodu?"
Odpověď: "Pro lepší pochopení uvedeme příklad: To je jako když ruské zboží zaútočí na českém území na bulharské zboží, přičemž je ve velkém expedován český sklad zboží. Úspěšní obchodníci jsou brzy poté doma vyznamenáni za skvělou transakci, pecka jako hrom v hodnotě vyčíslené na více než miliardu korun, o níž se o pár let později začne pro změnu tvrdit, že byla zpackaná. A navíc, oni ji nejenomže zpackali, ale oni tam nikdy ani nebyli! Nehledě na pokračování řady podobných 'transakcí' na území Bulharska." (Bohužel při tom "zbožném obchodování" zahynuli čeští občané, kteří netušili, co jim hrozí. A objevil se dokonce i naprosto zrůdný pokus svalit vinu na ně, tedy konkrétně svalit vinu na oběti zločinu spáchaného ve Vrběticích.)

...

Otázka pro rádio Jerevan: "Jaký je podle vás život se seznamem nepřátel?"
Odpověď: "To je nepochybně velké štěstí. Kdo si takový seznam vytvořil a má ho za hlavní smysl bytí, ten má život mnohem šťastnější a jednodušší, to dá rozum. Neexistuje žádný problém a nic není třeba doma řešit: za všechno mohou nepřátelé a je to vždy jejich vina. Taky je to pohodička, veget, mnohem méně se nadřete. Nemusíte se pachtit za zakázkami na dodávky jaderných reaktorů a vakcíny Sputnik, atd, protože jen blázen by to od vás kupoval, když jste si ho chytře už předtím označili za nepřítele.
A taky se už nemusíte obtěžovat s "přátelskou vojenskou pomocí" jako v srpnu 1968 a s "brežněvovskými" polibky. Jaká to úleva pro vás! Sluší se vám k takovému štěstí pogratulovat"
(No a mít v portfoliu nepřátel dokonce i Austrálii, je přeci globálně kolosální světové prvenství, jaké dnes fakt nikdo jiný nemá)

.

...
...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Marek Trizuljak | čtvrtek 29.4.2021 23:42 | karma článku: 23,39 | přečteno: 571x