Jak zpívají labutě (ohlédnutí za projektem Fotomatiné)

Zdalipak jsem někdy slyšel labutě zpívat? Asi ne... A kdyby ano, tak operní zpěv to určitě nebyl. Zato labutí píseň, to je už jiná písnička.

Věci začínají a končí. Za akcí Fotomatiné mi bude smutno. Doufal jsem, že projekt, který inspirovala a dlouhou dobu zaštiťovala skvělá kolegyně fotoblogerka Alexandra Synac, bude pokračovat i v roce 2016, ale opak je pravdou. Bohužel.
Pravidelné setkávání fotoblogerů jednou za měsíc u předem daného tématu mělo své kouzlo. Zvláště počáteční nadšení bylo krásné. Zavzpomínal jsem, kdy to vlastně bylo. Při hledání nejstaršího ze svých fotomatlání jsem narazil na blog z ledna 2012, ale myslím, že start byl ještě dříve.

Tématem Fotomatiné na prosinec 2015 mělo být zrcadlení. Věnuji se proto v tomto blogu symbolickému zrcadlu, výběru z fotografií, které jsem během 4 let při jednotlivých fotomatiné uveřejnil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poznámka: Jsem autorem všech zde zveřejněných fotografií. Použil jsem URL adresy z jejich předchozího uložení na blogu iDNES v jednotlivých článcích Fotomatiné. Velice si považuji vzájemné komunikace s ostatními kolegy fotoblogery při této inspirativní akci a zejména děkuji Alexandře za obětavou organizační práci.

Přeji všem čtenářům pokojný závěr adventní doby a hezké vánoční svátky.

  
  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Marek Trizuljak | neděle 13.12.2015 12:39 | karma článku: 25,11 | přečteno: 426x