Ruští diplomaté se vysmáli Lipavskému, který je dopisem vyzýval ke zradě Ruska

Rus, který zradí Rusko, není Rus, ale západní agent, nebo rovnou fašista. Na dopis, který poslal Lipavský ruským diplomatům, se ovšem ze strany ruské diplomacie dostala Lipavskému pádné odpovědi 

            Když se na ruském ministerstvu zahraničí do sytosti nasmáli dopisu českého ministerstva zahraničí, který apeloval na morálku ruských diplomatů, sedli si tam na zem a hbitě napsali českému ministerstvu zahraničí odpověď, kterou nemuseli ani konzultovat s Putinem.

            „Čeští diplomaté, opravdu máme něco společného,“ psalo se v tomto dopisu, osoby, který voněl kaviárem a šampaňským, „jen vy jste to dávno zapomněli, zradili jste a zaprodali stránky naší společné tisícileté historie. Ale my vzpomínáme na to, že jste byli po stovky let součástí Ruské říše. Nezradíme památku těch, kteří položili životy za naši budoucnost, a kteří je nyní opět pokládají na Ukrajině.

            Nezapomínáme, a proto vás taky znovu osvobodíme od fašismu. Znepokojivý trend rostoucí a stále agresívnější rusofobie ve vaší zemi, trend, který je otevřeně podněcován k Rusku nepřátelskou vládou amerických agentů, v nás vyvolává silné znepokojení.

            ,Copak takto se chová bratrský národ, který je ruskému lidu tolik zavázán, copak takto se chová vděčná země ke svým osvoboditelům?‘  ptáme se vás.

            Bohužel musíme po obdržení vašeho dopisu konstatovat, že denacifikace vaši země je naprosto nezbytná, mají-li se naše vztahy vrátit do normálu, mají-li být opět takovými vztahy, jaké by měly panovat mezi dvěma bratrskými národy. Tak jako nyní denacifikujeme a osvobozujeme od fašistů Ukrajinu, denacifikujeme a osvobodíme od fašistů i Českou republiku.

            Je to naše povinnost, k níž nás zavazuje již zmíněná památka těch, kteří položili životy za naši i za vaši budoucnost. Nebude se jednat o žádnou válku proti České republice, protože půjde o bratrskou pomoc, při které budeme útočit toliko na vojenské cíle a kritickou infrastrukturu.

            A jelikož půjde o bratrskou pomoc, budeme považovat jakýkoliv odpor z vaší strany za projev neskrývané agrese vůči Rusku a jeho statečnému lidu a proto si vyhrazujeme právo tento odpor, neslučitelný s bratrstvím mezi našimi národy a špinící památku těch, kteří položili životy za naši budoucnost, tvrdě potlačit všemi možnými prostředky.

            Totálnímu zničení vaší země  v rámci naši bratrské pomoci můžete ovšem sami zabránit tím, že s námi podepíšete smlouvu o vzájemné pomoci  a přátelství, která bude výhodná především pro nás a ve které se zavážeme, jednak že tuto smlouvu vůbec nemusíme dodržovat, a jednak k tomu, že každé nedodržení této smlouvy z vaší strany bude podnětem k uskutečnění bratrské pomoci v podobě speciální vojenské operace, jejíž cílem bude dosažení neutrality České republiky, to znamená, její začlenění do Velkoruské říše.

            Zaručujeme se, že po podepsání této smlouvy budou u vás uskutečněny svobodné volby, na jejich základě bude námi jmenována nám přátelská vláda, která okamžitě začne odstraňovat z české společnosti veškeré projevy rusofobie, čímž budou vztahy mezi našimi bratrskými národy definitivně normalizovány a Česká republika bude vyškrtnuta se seznamu Rusku nepřátelských zemí s nárokem na slevu při prodeji ruské ropy a ruského zemního plynu.

            Závěrem našeho dopisu si vás dovolujeme upozornit, že neuzavření této smlouvy o přátelství a spolupráci mezi našimi bratrskými národy budeme považovat za přímé ohrožení bezpečnosti Ruska a proto budeme povinni použít k zajištění neutrality vaší země, která je zárukou bezpečnosti Ruska, jaderné zbraně. Nedovolíme, aby byla českými nacisty svévolně špiněna památka těch, kteří položili životy za naši budoucnost!“

            Rusové mají pravdu, památka těch, kteří položili životy za naši budoucnost, nesmí být špiněna nacisty, kteří nás ženou do války s Ruskem, které nám samo nabízí mír na věčné časy!

 

            ,

Autor: Karel Trčálek | neděle 3.4.2022 17:02 | karma článku: 19,03 | přečteno: 555x