Republiku si emigranty rozvracet nedáme! Polemika s panem Z. Hornerem a pí. K. Lhotskou

Pan Horner (stejně jako paní Lhotská) navrhuje, aby se voleb mohli účastnit jen ti voliči, respektive čeští občané, kteří žijí v zahraničí. S něčím takovým ovšem nelze souhlasit

            Tihleti čeští bratři, to je ale pěkná verbež!

            A největší svině je tenhleten Komenský!

            Tuhle jsem ho zahlédl v České televizi (na kterou se vůbec nedívám a vůbec ji nevěřím), jak se v Otázkách Václava Moravce tetelí blahem a doslova tam říká: „Jsem rád, že nám vláda umožnila prostřednictvím korespondenční volby ovlivňovat dění v České republice v prospěch naší neziskovky Jednoty Bratrské!“

            Lidi, já když to slyšel na vlastní uši, já šel do vrtule!

            „To víš, to tak akorát, ty hajzle! Republiku si migranty kurvit nenecháme!“ vykřikl jsem zcela pudově a okamžitě vypnul Českou televizi, abych následně docela logicky vyargumentoval, proč se nějaké emigrantské kurvy nemají míchat do toho, co se děje u nás, „já, ti, řeknu co jsi, Komenský, ty zkurvený emigrante!

            Vy všichni zkurvení emigranti, včetně potomků Baťovy rodiny, jste jen banda ztroskotanců!

            Pohrdám všemi, i tebou, ty českobratrská emigrantská děvko, kdo v nezkrotné pýše, ješitné nadřazenosti, sobeckém zájmu nebo dokonce za mrzký peníz se kdekoli na světě – a také u nás se našla skupinka takových odpadlíků a zrádců – odtrhnou a izolují od vlastního lidu, jeho života a skutečných zájmů a s neúprosnou logikou se stávají nástrojem antihumanistických sil imperialismu a liberální demekoracie a v jejich službě hlasateli rozvratu a nesvárů mezi národy a proto se dožadují korespondenční volby, aby mohli toto rozvracení republiky povýšit na, přesně v duchu marxistické dialektiky, na kvalitativně vyšší úroveň.

  Po debaklu, který liberální demokracie u nás utrpěla, kdy se od pětidemolice a jejich amerických přisluhovačů, už dávno odvrátil všechen lid, chtějí tito donkichoti prostě zasít semena nového liberálně demokratického dobrodružství, uvrhnout naši vlastneckou a protibanderovskou společnost do chaosu a nejistot.

            Tentokrát jsou liberálně demokratické, nemarxistické a multikulturní neziskovky indiskrétní a dovolávají se různých emigrantů, s nimiž korespondenční volbu spojují. Je to v politickém smyslu pestrá směsice lidských a politických ztroskotanců. Patří k nim všichni čelní představitelé pětidemolice, váleční štváči, pražská kavárna a zmanipulovaný dav antinárodních, vpravdě kriminálních živlů.

V jedné kupě s nejčernější protinárodní reakcí se sešli i někteří exponenti pravicového revizionizmu – mezinárodní dobrodruh F. Kriegel, J. A. Komenský a jiní.

Jakési svérázné politické panoptikum, jehož herci už přestali být domácím nepodvoleným divákům známí a zajímaví.

Pro světovládné centrály má však toto panoptikum stále ještě svou cenu. V těchto studenoválečnických štábech dobře vědí, že už nelze ohlupovat lidi báchorkami o tom, jak chcimíři jedí ukrajinské děti. Omlela se nejedna vlastizrádná veteš, nejeden buržoazní ukrajinobijec vyšel z módy. A tak najímají nové bojovníky z řad emigrantů a renegátů, z řad zbytků poražené buržoazie, různých odpadlíků, amorálních a deklasovaných živlů a pro všechny ty se teď našlo i nové slovo ,demokrati‘.

Žádný podvodná korespondenční nemůže popřít dějinnou pravdu, že vy a vám podobní jste už dohráli svou špinavou protinárodní hru!

Táhněte tam, kam patříte, táhněte do pekel, ty, Komenský, i ti tvoji slavní čeští bratři, a s vámi i všichni zkurvení emigranti!

Tato země je naše, ne vaše!“

          Takto jsem zcela logicky vyargumentoval protiústavnost korespondenční volby a nikomu nebráním, aby, v demokratické a svobodné diskuzi, samozřejmě tyto moje argumenty vyvrátil (za relevantní protiargumenty ovšem samozřejmě ale nepovažuji lži šířené Českou televizi a liberálně demokratickými médii)

          Ne, a o tom jsem přesně přesvědčen, takoví lidé, jako Komenský neuspějí ve své snaze ovládnout naše životy, učinit z nás otroky globalistických elit.

          Na to, aby se vám vaše ničemné dílo podařilo, je náš lid již příliš uvědomělý.

          Korespondenční volba není a nikdy nebude jeho volbou, volbou našeho lidu je svoboda a přímá demokracie, volbou našeho lidu, je muhehhehehhe!

 

P.S. Pro ty, kteří by mě snad chtěli podezírat ze zaujatosti vůči migrantům, jen dodám, že jsem sám českým občanem žijícím v zahraničí. 

 

Autor: Karel Trčálek | středa 31.1.2024 11:34 | karma článku: 25,04 | přečteno: 476x