Okamura hlasoval proti válce na Ukrajině, ale Zelenskyj dál žene Ukrajinu do záhuby

Je to smutné, že jediný, kdo hlasoval proti válce na Ukrajině, je Okamurova SPD. Já už to říkám  hodně dlouho, že ten chlap měl být už dávno premiérem a poslanec Kobza ministrem kultury!

Kobzič přiběhl toho červnového rána, příjemně svěžího rána, k Pitomiovi celý udýchaný, ale zářící radostí.

„Tak už je maj! Ty atentátníky! Schovávali se v Resslově ulici v kryptě pravoslavnýho kostela. Viděl jsem to na vlastní oči, sám jsem pomáhal gestapu vytrhnout žebřík, kterým ti bastardi odstrkovali hadice!

A víš co, Pitomio, křičeli: ,Jsme Češi, nevzdáme se!‘

To mě ti tak nasralo, ani nevíš jak.

,Vy nejste žádní Češi! Vy jste jen žoldáci! Vy chcete jen válčit! Ten váš Beneš mluví pořád jenom o osvobození Československa, ale nikdy jsem od něho neslyšel, že by mluvil o míru, nebo o mírové dohodě! Češi jsme my, protože my chceme mír, zhebněte všichni!‘

Taková drzost, prohlašovat se za Čechy a hlasovat pro válku, vystavovat celý národ nebezpečí německé msty!

Žádní Češi, ale zrádci!

Ani nevíš, Pitomio, jak se mi ulevilo, když je mrtvé z toho kostela vytahali ven na ulici.

Tak musí skončit zrádci všeho národa!

Všichni, kdo jim pomáhali, musejí být potrestáni, vesnice, kde se skrývali, musejí být srovnány se zemí, aby byla z českého národa smyta tato poskvrna!“

„Hm, tak je konečně dostali, americké agenty, však už bylo na čase,“ přijal Pitomio tu dobrou zprávu se samurajským klidem a pokračoval, „škoda, že si nemůžu uříznout jejich hlavy, vyjímaly by se dobře v mé sbírce.

Já souhlasím s názory politiků, kteří podepsali Mnichovskou dohodu, tedy Mussolinim, Chamberlainem, dej mu bůh věčnou, slávu, a Daladierem, že je potřeba zasednout k jednacímu stolu a jednat o míru. A nebýt samozvané londýnské vlády, pro kterou nikdo nezvolil ve svobodných demokratických volbách a které se dožaduje české samostatnosti, žádná válka by nebyla.

,Kdo jí dal právo rozkrádat československý zlatý poklad a financovat tak válku proti Německu, které nám jediné může zaručit mír?‘ ptám se.

Když už chce Velká Británie válčit, tak má těm válečným štváčům poskytnout všechny zbraně zdarma!

SPD je zásadně proti tomu, aby se československým zlatem financovala válečná eskapáda několika samozvanců a ztroskotanců, kteří se vydávají za představitele československého lidu.

Jediným představitelem českého lidu jsme my, respektive já, stejně jako je jediným představitelem ukrajinského lidu Bandera!

SPD vždy hlasovala proti válce!

Hned se vydám za K.H. Frankem, abych mu jménem českého lidu popřál k dopadení a likvidaci agentů poslaných z Londýna.

A budu po něm důrazně žádat, aby každá vesnici, jejíž obyvatelé byli nápomocni těmto agentům, byla srovnána se zemí, jak to navrhuješ, Kobziči.

My jsme pro Česko a každý, kdo ohrožuje naši národní existenci, musí být zlikvidován, i kdybych se na jeho popravě měl podílet osobně, je to moje vlastenecká povinnost očistit náš národ od všech živlů, které jsou pro válku a ne pro mír.“

Pitomio domluvil a Kobzič se ho zeptal: „A co mám zatím dělat já?“

„Ty zatím přepočítej tuhle ty stranické peníze, které dostáváme od státu. Až je přepočítáš, dej je o krabice do vína  a odnes mi je na účet, něco si nech od cesty,“ ukázal Okamura Kobzičovi peníze, které se všude válely a chvátal za K.H. Frankem, aby ho ujistil o svém vlastenectví.

Kobzič se dal do počítání peněz, ale záhy u toho usnul.

Spal a zdálo se mu, že je v kryptě spolu s parašutisty a že si taky přikládá pistoli ke spánku. Ve chvíli, kdy zmáčkl spoušť, se probudil.

„Fuj, takový hnusný sen! Já a vlastizrádce,“ odplivnul si a pustil se do počítání peněz, aby tentokrát už neusnul a spočítal je všechny do poslední pětitisícovky.

Autor: Karel Trčálek | neděle 19.6.2022 16:34 | karma článku: 23,47 | přečteno: 513x