Mrzí mě, že u nás není víc Ukrajinců uprchlých z Ukrajiny, kde není žádná válka

Kdyby byly u nás ne statisíce Ukrajinců, které k nám natahal fialový hnus, ale milióny Ukrajinců, byl by konečně mír!!! 

Pan Větvička nám v zimě svatosvatě sliboval jednak mobilizaci, a jednak to, že k nám dorazí další milióny ukrajinských uprchlíků kvůli tomu, že NATO už druhým rokem eskaluje konflikt na Ukrajině.

Tomu, že zatím nedošlo k mobilizaci, jsem samozřejmě nesmírně rád, protože komu by se chtělo jít bojovat kamsi na Halič, nebo nedej padnout někde u Banderovy rodné vísky pro cizí zájmy, kdybych si už měl vybrat, tak bych nejraději padnul do ruského zajetí někde u Drohobyče, protože ruští vojáci, jak známo, nestřílejí neočkované!

V tomto bodě jsem tedy rád, že se pan Větvička zmýlil a mobilizace není.

Ale mrzí mne, že k nám v zimě nepřišly milióny ukrajinských uprchlíků, protože by teď už možná byl konečně mír.

Ostatně jsem se o tom zrovna dnes bavil s poslancem Okamurou, který se mi zdál nějaký bledý, jako kdyby vůbec nechodil na Slunce.

Abych ho potěšil tak mu říkám: „Poslal bych všechny Ukrajince, co jsou u nás, zpátky!  

Vidíme, jakým způsobem nás dnes a denně masírují média. Že se jedná o naši válku, že my jsme ve válce a že je potřeba, abychom se do té naší války zapojili. Není tomu tak, to není naše válka. Je to válka mezi Ukrajinou a Ruskem, mezi dvěma suverénními státy. Pokud nám někdo tady tvrdí, že si musíme vybrat jednu stranu, tak já vám říkám, jakou stranu jsem si vybral. Vybral jsem si stranu míru, za tu jsem připraven bojovat, za tu jsem připraven se vyjadřovat a vyzývat pro ni všechny lidi ve svém okolí. Protože jedině mír je v zájmu občanů České republiky.

Ať táhnou domů! “

Ale Okamura mi odporuje: „Díkybohu za každého Ukrajince u nás!“

No, zaskočí mě tím parádně, ale pak mi přece jen svitne: „Jo, rozumím, kvůli cikanům! Jako že narazila kosa na kámen, hehe!“

Směji se, protože to se Okamurovi opravdu povedlo.

„Kvůli cikánům taky,“ přikývne Okamura a pak dodá, „ale hlavně kvůli míru.“

Ovšem teď už opravdu nechápu, kam Okamura míří.

„Jak to, že kvůli míru? Vždyť to jsou fašisti, banderovci! Přece byste nevěřil České televizi, že nemají vytetované hákové kříže!“ připomenu mu holou skutečnost, že Ukrajinci jsou fašisté a Zelenskyj je ostuda Židů, což mi ostatně potvrdilo i mnoho mých židovských přátel, například Petr Hájek.

„Jo, kvůli míru. A já chci taky mír. Protože, když jsou Ukrajinci u nás, tak nemůžou bojovat proti Rusku, takže neprodlužují válku, ale naopak ji zkracují. Škoda, že u nás není ještě víc Ukrajinců, to už by byl mír!“ povzdechne si Okamura.

„Já chci taky mír! A něco vám teď řeknu, pane Okamuro!

Vono získat 100 km čtverečních v rámci celkový délky fronty cca 1000 km je plivnutím do lesa!,- jiná věc je získat 100km čtverečních průlomem na konkrétním úseku fronty,- což se dosud na žádným směru "ofenzivy UA" nepodařilo! Pokud sa někdo blaženě rochní v Matrixu, jeho problém! Tvrdá realita, stavících na faktech, je vo něčem jiným!

Máte pravdu, čím víc Ukrajinců bude u nás, tím dřív bude mír. Ať si chlastají, ať si dělají bordel, ať chodí s Cikánama na férovku, ale hlavně, že bude mír!“ dávám Okamurovi za pravdu.

Podívám se na Okamuru, ale vidím, že to není Okamura, ale Kobza. Ale když se podívám na Kobzu, tak vidím, že to není Kobza, ale Foldyna, jenže když se podívám na Foldynu, tak to není Foldyna, ale pisoár, do kterého právě močím, protože zelený čaj je velmi močopudný.

Vidíte a na Rajchla s Institutem Václava Klause jsem v tom kalupu úplně zapomněl!

Autor: Karel Trčálek | sobota 17.6.2023 18:12 | karma článku: 21,17 | přečteno: 617x