Magnetické písky, nová erotická relaxace

Na břehu Černého moře je pláž, která se, kdoví proč, jmenuje Magnetic beach, přestože Američané ještě Gruzii nenapadli a nezplundrovali jako Ukrajinu

            Ladik na tom nebyl dobře.

            Myslím, jako chlap na tom nebyl dobře, i když jinak to byl zlatý člověk, šašlik by se na něm dal krájet. Prostě ho neměl velkého, ani prostředního. Aby to maskoval, nosil, chudák, na oněch místech velkou ukrajinskou vlajku, která z dálky vypadala jako menší paraván.

            „Lepší, když si lidi budou myslet, že jsem blbec, protože mám ukrajinskou vlajku v rozkroku, než když si budou myslet, že ho mám malého,“ vysvětloval mi, proč ta ukrajinská vlajka, co nosil mezi nohama, je tak velká.

            Ladik totiž vymyslel takový zlepšovák, na který přišel, když si přečetl jednu ruskou knížku.

            Na dolní konec ukrajinské vlajky, která mu visela až pod kolena, totiž přimontoval kravské vemeno.

            Tak běhal po Porubě, s kravským vemenem pod koleny a nadával na Fialovu vládu, že zdražila kravská vemena, trochu to lezlo do peněz, protože si každý den musel kupovat čerstvé kravské vemeno a kde na to brát a nekrást?

            Bylo mi Ladika, to se ví, líto a tak jsem mu z jedné své cesty přivezl magnetický písek od Černého moře.

            Ten magnetický písek, to je hotový zázrak!

            Je celý černý a obsahuje magnetit, jehož léčebné účinky využívala i sv. Hildegarda von Bingen, která díky němu neodolatelně přitahovala všechny chlapy, lozili za ní až do kláštera, ale protože žádnému schválně nedala, byla svatá!

            „Tu máš, Ladiku. Strč si do toho na noc svůj pohlavní nástroj a ráno si už nebudeš muset kupovat žádné kravské vemeno. Mně to taky pomohlo. Než jsem jel k moři, chybělo mi ještě půl centimetru do osmnácti. Ale teď už je to v cajku,“ dal jsem Ladikovi litrový skleňák s tím zázračným pískem.

            A na druhý den už skutečně Ladik nepotřeboval ani ukrajinskou vlajku mezi nohama, ani kravské vemeno!

            „Tak vidíš, už nemusíš dělat ze sebe blba a zvracet na internetu už taky ne. Teď už ho máš taky v cajku. Osmnáct rovných, ani o nanometr míň. Teď už jenom to řádění fialového hnusu vyřešit!“ radoval jsem spolu s Ladikem, že už nemusí nosit ukrajinskou vlajku mezi nohama a kupovat kravská vemena, aby si lidi mysleli, že ho má velkého.

            A kdoví snad černý písek zabere i na fialový hnus jako DDT na mravence, a my nebudeme už muset jezdit všude možně, po všech čertech a ďáblech, abychom se aspoň trochu pořádně nažrali, nažereme se pořádně konečně i doma jitrnic, jaké svět ještě neviděl!

            A  nejen jitrnice...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Trčálek | úterý 24.5.2022 17:56 | karma článku: 21,09 | přečteno: 429x