Jaká bude Ukrajina po válce?

Každé malé dítě ví, že cílem ruské speciální vojenské operace je učinit z Ukrajiny předmostí pro útok NATO na Rusko

Jsem chytrý a tak se množí dotazy, jestli bych mohl popsat, jaký bude další vývoj na Ukajině.

Mohl.

„Nevíš, jaká bude Ukrajina po válce?“ zeptal se mě třeba tuhle Ladik, co somruje ve Svinově před nádrem..

„No já doufám, že bude bez nacistů, bez fašistů, bez banderovců, zkrátka a dobře, že bude bez Ukajinců. To je jasná věc. Kyjev nebude, protože na ten, se doufám, hodí vodíková bomba, protože jinak se Zelenského civilizovaný svět nezbaví, je to šašek a loutka,“ odpověděl jsem mu a pak ještě rychle dodal, „jo, a ještě jsem zapomněl, že bude demilitarizovaná, na to se nesmí zapomenout.“

Ale Ladik se ušklíbl: „No tak to máš smůlu.“

„Jak to smůlu? Dokud nebude Ukrajina bez Ukrajinců, to znamená bez fašistů, banderovců a zfetovaných nacistů, tak soudruzi z Washigtonu budou bojovat na Ukrajině proti Rusku.

Proto je jediným krokem k míru na Ukajině co nejrychlejší likvidace Ukrajinců, protože Ukrajinci a Rusové jsou bratrské národy. Proto Rusům nezbývá, aby byl mír, nic jiného, než Ukrajince férově zlikvidovat, protože Američani, kteří chtějí rozbít Evropu, nemají odvahu bojovat otevřeně proti Rusům, proto používají Ukrajince jako živé štíty.

Ono se dobře ví, že Armaty rozlousknou americké Abramsy jako burský oříšek.

Proč by tedy Američané měli jít od války proti Rusům, až jim dojdou Ukrajinci, když je lepší sedět doma a louskat buráky?“

„Bylo by to pěkné,“ řekl Ladik, ale pak se div nerozplakal, „jenže mezinárodní soudní dvůr po akci NATO Kosovu rozhodl, že při realizaci práva na sebeurčení nemusí dané území žádat ústřední orgány země o povolení vyhlásit vlastní svrchovanost. Souhlasili s tím všichni soudci a žádný západní stát nevznesl protest.

Pokud je to tak, tak pak Katalánsko, Čečna, Pobaltí, Luhanská Lidová republika a jakýkoliv podobný subjekt má právo na sebeurčení.

Chápeš, jaký je to průser?

Ukrajina má právo na sebeurčení, to znamená, že má právo bránit svoje území, ty vole!!!“

„Nevěřím! Tomu nevěřím! Nevěřím tomu, že Ukrajina má právo na sebeurčení, stejně jako Doněcká nebo Luhanská republíka!“ vykřikl jsem.

Ale bylo to tak. Ladik nelhal. Ukrajina měla právo na sebeurčení, stejně jako Tibet, nebo Tchaj-wan, však už taky do Tibetu směřují nekonečné vlaky s tanky, nelžu, Ladik je viděl taky.

 

 

 

 

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 12.5.2022 14:26 | karma článku: 24,14 | přečteno: 480x