Ad Rakušanův nový majstrštyk, tajně veřejný tábor pro migranty v Holešově

V Holešově, jak na to upozorňuje pan Burket ve svém článku, vznikl tábor pro nelegální migranty ze Sýrie! Natvrdo, bez projednání s krajem, městem, ba dokonce ani občany!

S obrovským zájmem jsem si přečetl článek pana Burgeta a musím přiznat, že fotografie nelže, článek byl stejně tak chutný jako chleba, který pan Burget, přesně v duchu islámu, nabízí každému hostu, který vejde do jeho domu, respektive blogu.

Pan Burget mi nabídl chutný krajíc a já se do něho s vervou zakousl. Se vším, co napsal pan Burget, vřele souhlasím a tak si dovoluji jeho článek už jen doplnit o pár drobností, na které se v článku pana Burgeta, vcelku pochopitelně, nedostalo.

„Ano, nelegální imigranti, kteří byli zadrženi na česko-slovenské hranici, se vůbec nemají umisťovat do žádného státního zařízení, které za tím účelem vzniklo v Holešově. Je to zbytečné a nákladné, protože tito migranti u sebe stejně nemají žádné doklady.

Tito pochytaní migranti se mají okamžitě po svém zadržení pustit na svobodu, protože stejně budou pokračovat do Německa, jelikož tady u nás by přes zimu zmrzli na kámen jako Karafiátovi broučci a my ovšem taky,“ podotýkám k informacím, které nám nezištně poskytl pan Burget a ještě k tomu dodávám, že Rakušan, jako ministr vnitra nemá vůbec co strkat nos do nějaké ilegální migrace.

Já osobně bych takto, nelegální migraci vůbec neřešil, zavíráním migrantů do nějakých oplocených baráků a zjišťováním jejich totožnosti, natož pak v Holešově.

Kdybych už měl ilegální migraci řešit, respektive, kdybych měl řešit konkrétně případ migrantů, kteří přešli česko-slovenskou hranici, což je případ migrantů v Holešově, postupoval bych následovně.

Všechny pochytané migranty bych začerstva posadil do autobusu, policejního, ovšemže, speciálně k tomu upravenému, to jest bez oken a bez sedadel, nechal je v autobuse hezky den vychladnout bez jídla a bez pití a pak je jednoduše dovezl na česko-slovenskou hranici, a tam je nahnal nekompromisně zpátky na slovenské území, přesně tak, jako to dělali Poláci, když k nim z Běloruska pronikali migranti.

„Přišli jste k nám ze Slovenska? Tak se tam vraťte!“ řekl bych jim.

A co si o tom myslí Slováci, by mě vůbec nezajímalo. Ať si to vyřídí s Maďary, protože migranti se k nim museli dostat přes Maďarsko.

Tak bych to udělal.

Plus samozřejmě plot na česko-slovenské hranici, aby k nám neproklouzl ani jeden migrant. Ona ta hranice není zase tak dlouhá, ani tak členitá, aby se tam nedal postavit plot, ostatně sám jsem se divil, když jsem ji v loňském roce pěšmo přecházel, protože Slováci na přechodech měli kontroly kvůli covidu, že už tam ten plot dávno není.

A předpokládám, že to samé požaduje po naší vládě i věhlasná paní Zwyrtek Hamplová, totiž že požaduje, aby nelegální migranti byli vraceni tam, odkud k nám přišli, to jest na Slovensko, a to i třeba násilím, pokud by nám v tom Slováci snad bránili, a jednak, aby se na česko-slovenské hranici postavil bytelný plot, po kterém místní obyvatelé už ostatně několik let, marně ovšem, volají.

Tolik mé doplňující poznámky k článku pana Burgeta, ať si pan Rakušan strčí svoje migranty kam chce, ale od Holešova ať dá svoje špinavé pracky pryč!

Autor: Karel Trčálek | středa 7.9.2022 19:53 | karma článku: 18,51 | přečteno: 473x