Proč jsou aféry s eurodotacemi?

Nejsem tak naivní, abych si myslela že se nekrade ve velkém, dokonce si ani nemyslím,  že politici jsou čistí jako lilie (i když se možná najdou vyjímky). Ale to, jak L. Zaorálek vysvětlil v Událostech – komentářích v tomto týdnu důvody problémů, to mi hlava nebere. 

Zajímalo by mě, jaké semináře a školení politici absolvují v rámci mediální komunikace. Jsou totiž mistři a to napříč politickým spektrem. Umění  neodpovídat na konkrétní otázku a dokonce z tázajícího udělat totálního negramotu a hlupce, který se za prvé špatně ptá, a za druhé nechápe odpověď, jim jde skvěle.

Takže vážení daňoví poplatníci. Politici kradou ve velkém nejen z eurodotací proto, protože je vysoká nezaměstnanost a kraj má sociální problémy.

Pochopila jsem tedy správě, že aby politici předešli případně svým sociálním problémům, tak si nahrabou už teď.   A ve zcela hypotetickém případě, kdyby  se dostali  do situace nezaměstnaného, tak by byli v klidu, pohodě a vůbec by je to samozřejmě nezasáho, protože oni už budou připraveni.

Tady je něco špatně. Proč nejsou připraveni i ti, kteří jsou v těch špatných sociálních situacích a vy se je svými krádežemi snažíte „zachraňovať“?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Nikol Syrovátková | neděle 9.9.2012 14:00 | karma článku: 14,33 | přečteno: 863x
  • Další články autora

Nikol Syrovátková

Plnit si sny – New York

11.2.2019 v 7:30 | Karma: 22,52