Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kesouf1

9. 9. 2012 14:21
eurodotace

bych zakázal, je to jenom prostředek a forma jak korumpovat nejen politiky...včera jsem se byl podívat na nové areály VŠB - TÚ Ostrava a jedná se o vyloženě plýtvání peněz daňových poplatníků. Vůbec nechápu přínos pro vš, když si postaví pavilon patrových garáží - jsou prázdné, vůbec nechápu koncepci stavění nových inovačních center, když ty stávající jsou poloprázdné, vůbec nechápu , proč se stavějí další fakulty, když původní budova se vylidňuje, nehledě k tomu, že nové budovy nedokážou mít ani přibližně podobný vnější vzhled a tak je to opravdu pastva pro oči. když dorazíte na koleje a zeptáte se studentů, co pro ně vš udělala , tak se dozvíte, že v podstatě nic a na kolejích je zima jak v rusku.

1 0
možnosti

SID09

9. 9. 2012 14:57
Re: eurodotace

Učitelé už ani nemají na studenty čas, protože jedou ve vedlejšácích - jak podojit EU dotace a přilepšit si.

;-)!!

0 0
možnosti

Pepe I

9. 9. 2012 14:20
Taky si říkám,

co přiměje soudného člověka volit tyto x-krát profláknuté figurky. Snad jedině naivní myšlenka, že mají pod sebo nahrabáno již dost a ti případně noví ještě málo, ale to je spíše cynismus než názor. Zaorálek má pro danou situaci i výstižné jméno, pokud se zemědělci na poli něco nezdaří, většinou to zaorá...

0 0
možnosti

Gašpo_3

9. 9. 2012 14:15
Náhodou som to videl tiež

a zatiaľ čo v prvej časti Zaorálek argumentoval vcelku rozumne a vecne, v tej druhej o ktorej píšete to bol skutočne nepochopiteľný zvrat a chvíľu mi trvalo než som si aspoň trochu logicky zrovnal ako to mohol myslieť v prípade, že ho nepostihol momentálny rozumový kolaps.

On proste začal poriadne zo široka, pekne "po politicku", to sa Veselovskému nepáčilo a snažil sa ho natlačiť do priamej odpovede. Otázka znela zhruba tak, že ako je možné že ČSSD má v týchto pozíciách takéto ksichty a nie je schopná si to uhlídat. Lenže chcieť po politikovi priamu odpoveď...

Zaorálek sa chcel oblúkom a zaobalene doblekotať asi k tomu, že je to problematický kraj, všetci to vidia a do politických funkcií sa tam schopný ľudia moc nehrnú. Lezú tam len tí, čo majú úmysel z toho niečo vytrieskať.;-)

Bohužiaľ toto už platí asi pre celú republiku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.